Scudo Sports

Arka attırıcım kırıldı...

S.G.

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Arka attırıcım fotoğraflarda görüldüğü gibi metal yerınden kırıldı. Birkaç yerel bisikletçiye sordum yeni bir attırıcı alam gerektiğini söylüyor ama bir türlü ikna olmadım çünkü; sadece metal kısmın değiştirilebileceğini sanıyorum. Bunun sebebi metal kısmı bisikletten çıkarabilecek civatalar mevcut ki yeni bir tane alsam aynı yerden değişecek. Yeni bir attırcı almadan o parçayı satın alıp bu sorundan kurtulabilirmiyim bilmek istiyorum.
(link)
(link)
(link)

Scudo
arka aktarıcınız bozulmadıysa sadece kadro kulağını değiştirerek halledebilirsiniz.
her markanın kadro kulağı farklı olabilir. sizin ki şuna benziyor (link)

• Beğen
Tepkiler: S.G.
Aktarıcınız değil kadro kulağınız kırılmış, değişebilir bir parçadır.

(link)

Edit: Eser Bey hızlı davranmış :)

• Beğen
SAna hangi bisikletci yeni aktarici alacagini söylediyse yalan konusmus. Senin aktaricin degil sadece kadro kulagi kirilmis. O kulagin yenisini alip degistire bilirsin. O bisikltecilere de birdaha gitme.

gerekli bilgileri edindim, geri dönüşler için çok teşekkür ederim.

Satıcı nın kadro kulağı gibi bir parçadan bi haber oluşunun ya da kısa günün karı zihniyetiyle arka aktarıcı satmaya çalışmanın güzel bir örneği olsa gerek. Arka aktarıcı değişmesine gerek yok. Sadece kadro ya uygun bir kadro kulağı almak kafi.

Hangi bisikletci oldugunu lutfen yazin buraya ki, Konya'daki arkadaslar ya iyi niyetli ama zircahil, ya da daha muhtemeli kotu niyetli ve sizi kaziklamak isteyen bu arkadasin kim oldugunu bilsinler.

aslında kadro kulağı kavramından bihaber olan benim. mağaza sahibiyle iki kez diyolağa girdim ilki bisikleti alırken ikiciside bu parça olayı. bisikleti ordan aldığım için güvenebileceğimi düşünmüştüm. kendisine aynen yukarıdaki gibi anlattım, hatta başka bir bisiklet üzerinde gösterememe rağmen demek bana yeni bir attırıcı satmakta kararlıymış.. mağazanın ismi yk bike ,konyada bilinen bir yer diye düşünüyorum. parçadan bihaber olduğunuda zannetmiyorum açıkçası.

konu açmanız iyi olmuş herkese guvenmemek lazım

Erdoğan bisikletten kodro kulağı almak sıfır aktarıcı almak ile aynı anlama geliyor nerdeyse

Sercan hocam,yk bike dan alışveriş yapalı 1 yıl oluyor neredeyse,1 senedir önünden geçmiyorum.En son akort yaptırmıştım,bisikleti aldğımda yarım yamalak yapılmış bir akort,ters takılmış bir lastik ve janta kıstırılmış bir iç lastik nedeniyle ekstradan iç lastik almak zorunda kalmıştım.Dahası da var aslında ama yeri değil burası şimdi konuyu baltalamayım.
Size tavsiyem Kızılay hastanesine giden yolda Delta bisiklet var oraya rahatça gidip işlerinizi halledebilirsiniz

• Beğen
Bir dahada yolumun oraya düşüceğini sanmıyorum. tavsiyeniz için teşekkürler.

Geri