Scudo Sports

Arka Arttırıcıyı Yamulttum

MAERKEK

Forum Bağımlısı
Tepki
1.946
İsim
MAERKEK
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Diğer
Bisikletin ilk aldığımdan beri kullandığım shimano tz-50 arka attırıcının bilmediğim bir sebepten dolayı low ayar vidası düşmüştü .Bu durum ikide bir 1 . vitese çektiğim zaman ruble ile jant telleri arasına zincirin sıkışmasına ve arttırıcının eğilmesine sebep oluyordu . Gittiği yere kadar gitsin demiştim ve geçen günlerde eğmeyi başardım . Fotoğrafı :

(link)[/URL]

Sökmesi hayli zor oldu . Zincirin de canınına okumuş zinciride çöpe attım sonuçta 5 senelikti .

Scudo
Hidavatcidan bulsaydiniz olurdu aslinda oyle bir vida. Neyse olan olmus, bir dahakine aklinizda bulunsun. Benim de pedallerimin vidasi kayipti. Bisikletcilerde uygun vida yoktu, bulamadim. Hirdavatciya gittim, boyle vida yok dedi. Kendim vidalari karistirip buldum. Problemsiz :)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
E daha iyisini anlamak için fırsat çıkmış diyeceğim ama, açtığınız diğer konuya bakılırsa yine aynısı almışsınız. Bize de hayırlı olsun demek düşer. İyi günlerde pedallayın.

• Beğen
@Rcx
Teşekkür ederim bildiğimden vazgeçmek istemedim . Rengi kadro rengi ile uyumlu fiyatı da ucuz olup 5 sene gidince yine aynısı olsun dedim

@MAERKEK nasıl kullandığına bağlı ne kadar gittiği. Bende de tourney vardı. 9 sene bisikletteki bisiklete kullandım. Kırıldı geçenlerde. Ben de yerine shimano xtr aldım. Çok daha iyi ve rahat. Bir daha kırılırsa alırsınız :D Tabi Allah geçinen versin kırılmanın.

• Beğen
Geri