Sipioreeee
Daimi Üye
- Tepki
- 99
- Bisiklet
- Sedona
Evet arkadaşlar bisiklet dünyasına daha yeni katıldım 2.5 ay oldu.. Bu olayda 1 ay öncesinde gerçekleşti.İşte o olayın oldugu gün benim vites ayarım bozulmuştu.5. vitese hiç atmıyodu.ya 6 ya 4. vites 5 yok. o günde buluduğum kentte bi tura katılcaktım.turun olacağı parka gittim 2 tane çocuk var. işte böyle böyle anlatıım siz halledermisiniz diye. oda alyan lazım dediler. ozamanda yanında kimsenin yanında alyan yoktu. ordan bitane cocuk bu vites yamuk diyip ayağının ucuyla. arka vitesin ismi yazılı olan yere ayağıyla bir zorladı ama nasıl zorlama.nasıl diyim hani siz yerde karafatma bulup ezersiniz hıncınız cıkmaz ayağınızın ucuyla bileğinizi iyice sola sağa yaparsınız ya o şiddette bi baskıydı.ertesi gün bisikletçiye vites ayarını yaptırmaya gidince bu vites yamulmuş dedi..
Evet arkadaşlar bisikletten pek anlamıyorum dediğim gibi acemiyim daha. bu olay vitese ne gibi zarar getirir ? Vitesin ömrünü mü kısaltır napar?
Evet arkadaşlar bisikletten pek anlamıyorum dediğim gibi acemiyim daha. bu olay vitese ne gibi zarar getirir ? Vitesin ömrünü mü kısaltır napar?