Scudo Sports

Arka aktarıcı geçiş yapmıyor. Video içerir.

sallehpaul

İkitekerbirkitap
Tepki
221
İsim
Salih AYDIN
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Canyon
Bisiklet türü
Cyclocross
Merhabalar pedaldostlar bisikleti paket yapıp memlekete getirdik getirmez olaydık sorun üstüne sorun çıkıyor. Arka aktarıcı geçişleri yapmıyor sadece 3-10 dan 3-9a geçiş yaparken sorun başlıyor. Ön vites 1 ve 2 deyken yine aynı sorun. Arka aktarıcı 10dan aşağıya geçiş yaparken geçmiyor takılıp kalıyor. Ne yapmalıyım? Kendim halledebilirmiyim yoksa bisikletçiye mi gitmeliyim ?

Scudo
Hocam bir bisikletçiye götürme şansın varsa eğer..

@chnkrmz nasıl yapabilirim peki?

@Aazam sağlam bisikletçi bulduğum zaman gideceğim :) teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
@sallehpaul Hocam korkutmayın beni.Arkadaşlar size soruyorum deore sorunlu bir model m?i İlk kez okuyorum böyle bir konu.

@TuzluNişasta52 hocam deore en sağlam olan seridir, üst serilerden farkı ağır olması ve yavaş geçişidir. Onun dışında farkı yok. Korkmanıza gerek yok, bu sorun benden kaynaklı :)

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@TuzluNişasta52 yarışlarda vites değiştirirken hızlı geçmesi için ve hafifliğinden dolayı deorenin üst seviyelerini kullanırlar. Üst seviyelerin parçaları hafiftir bir kazada kırılması çok rahattır. Mtb yarışlarına katılan üst düzey set kullanıpta sonrada deoreye geçenlerde var :) korkmadan çekinmeden alabilirsin :) uzun yıllar rahat kullanırsın

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

video çok karanlık, net olarak görünmüyor. olası sorunlar vites index ayarı gerekebilir, arka aktarıcı yamulmuş ve ayarlara tepki vermiyor olabilir. önerim, bisikletçiye götürüp bu ikisini kontrol ettirmen

• Beğen
Tepkiler: sallehpaul
tel gerginliğini biraz azalt geçmekte çok zorlanıyor.

Rubleninde oynadığını görüyorum yalpalıyor.Onu yerine iyi oturtun saglam olduğuna emin olun derim.

• Beğen
Tepkiler: sallehpaul
Geri