Scudo Sports

Arka aktarıcı değişimi

Tepki
0
Merhaba saygılı forum üyeleri geçen gün arka aktarıcıdan ses geldiğini duydum ve ayar yaptırmaya götürdüm ama ses dahada beter olmaya başladı zaten diğer aktarıcının parçalanması sonucu geçici taktığım bir aktarıcı idi şimdi arka aktarıcıyı değiştircem bisikletim salcano city sport 40 hangi model aktarıcıları önerirsiniz ve değişmişken performansı etkilyecek 1 2 parçada daha değişmek istiyorum sizce hangi parçaları değiştireyim burda tecrübeli arkadaşlarımın bilgilerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Scudo
Sizede merhaba saygili yeni uye[emoji4] acera ve uzeri (butceye bagli) bir aktarici kullanabilirsiniz. Performans artsin isterseniz. Ruble zincir de eklenebilir listeye. Gecisler hizlanir ses ve agirlik azalir. Hangi model derseniz oda butceye bagli. Slx veya xt iyidir ama.

Ercan bey cevabınız için teşekkür ederim işte 350 tl lik bir bütçe ayırdım (arka aktarıcı, ruble, zincir) demişsiniz ayna kolum iyimidir kötümüdür bilmiyorum açıkcası bisiklet parçasından pek anlamam siz bana burdan önerseniz bende ona göre bir baksam ayna kolu değiştirsem performans atarmı yoksa iyimidir bilmiyorum ama sizi dediğiniz gibi zindir falan değişcem max bütcem 350 tl bana birazcık daha yardımcı olmanızı rica edeceğim zaman la bizde biraz bilgi kazanacağız ama burada tecrübeli abilerimizin bilgilerine ihtiyacımız var. benim bisiklete uygun hangi model parçaları takabilirim bütçe 350 tl

Bence suan icin arizali parcayi degistirin sadece. Forumu okuyup daha cok bilgi sahibi olmaya calisin. Daha sonra zaten kendiniz neye ihtiyaciniz oldugunu cozersiniz. Bosuna masraf etmis olmayin sonra

merhaba arkadaslar arka aktarimici degistirecegim fakat kisa mi uzun mu bilmiyorum nasil anlayabilirim claris arka aktaricim

zincir en büyük dişlideyken biraz uzaktan çeksen anlaşılacak, ruble dişli oranların nedir?

@Fatih Yasin Söndüren yakından çektiğin için belli olmuyor. sen uzun bacak al en iyisi. her dişli oranına uyar. bende de salcano bisiklet var 11-25 rubleye uzun bacak takmışlar. bi sıkıntıda çıkmadı şimdiye kadar.

@sirrunu hocam 2000 mi daha yenidir yoksa 2400 mu daha yeni version aktarici ona gore alayim rublem bazi bisikletlerdeki gibi aynakol buyuk arka disli en hafifte oldugunda cok gerilmeyenlerdeb degil normal her yaris bisikletinde olan rublelerden

Uzun bacak
(link)[/URL]

Kısa bacak
(link)[/URL]

Dişliler arasındaki mesafeden dolayı uzun kısa olayı meydana geliyor

@Fatih Yasin Söndüren yanlış anlama beni, buraya yazacağına google da aratırsan daha hızlı öğrenebilirsin. internetin araştırma dilini de öğrenmiş olursun. sora tiagra yı falan biliyorum ama claris hakkında bi fikrim yok. son çıkan serisi r2000 olarak gösteriyor (link)

@Fatih Yasin Söndüren
Evet arka en büyük yani en hafif dişlide olsun belli eder.

@Fatih Yasin Söndüren
Kısa hocam sizinki . Aşırı kısalığı yok yanlız yukarıdaki fotoğraftaki gibi .

simdi baktim da kisa bacak gibi oluyor bazi dislilerde fakat aynakol en hafifteyken arka disli de en hafifteyken uzun gibi oluyor anlamadim gitti

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Geri