Scudo Sports

Aramızda vosvos'u olan sevdalı var mı?

Uzun süre sanayi sitesinde otomotiv üzerine çalıştım. Birçok Volkswagen sevdalısı tanıyorum. Kendimde onlardan biriyim şu an Volkswagen im yok ama olup ta yağmur lu havalarda kullanmayan su birikintileri var diye arka sokaktan dolaşan arabasına çarpıldığında kalp krizi geçiren, eşinden fazla değer veren bir çok fanatik Volkswagen ci tanıdım. Kısaca bu bir aşk :)

• Beğen
Tepkiler: Sabri YILDIRIM
Scudo
bizim ilk arabalarımızdan biriydi vosvos. 1996 da falan almıştık. hala plakası hatrımda 34 vh 911 üstü siyah altı pembe. ibresi bozuktu 50 ile giderken 120 gösteriyodu :D

• Beğen
Tepkiler: kasssap
@Çağrı Soylu Yazdığınız yazıyı okurken sonunda artık bizde değil ibaresini görmekten korktum açıkçası. Böyle bir mirasa konmak sanırım tüm vosvos'çuların hayalidir. Türkiye'de orjinal bozulmamış araç bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksızdır. Özellikle 67 öncesi araçlar çok fazla bulunmadığından onları alıp bozanların artmasıyla daha da kıymetli hale geldiler. Benimde çocukluk hayalimdi ve sonunda gerçekleştirdim 1973 model vosvos'um var şu an restore ediliyor en kısa zamanda da biticek ne yazık ki onu restore ederken bile işten anlamayan insanların araçları ne denli katlettiklerinin tanığı olduk.

Vosvos'ların en güzel yanı da restore edildikten sonra değerlerinin artması. Şuan tek isteğim ilk aracımın seneler boyu benimle birlikte olmasından yana fakat daha orjinal bir araç bulursak sanırım değiştiririm. Şuan 5 adet aracımız var 3 minibüs 2 beetle. Bu işin sonu da yok :)

Geri