Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba
Ben Doğukan. 24 yaşındayım. Ankara Yaşamkentteyim. yaklaşık 1.5 ay kadar önce bir tane b'twin edindim.
şimdilik ev civarında ve haftasonları eymirde kullanıyorum.

(link)

Scudo
Merhaba. Ben izzet. Şuan için Eskişehir de ikamet ediyorum 20 yaşındayım. Carraro Force 540 kullanıyorum.

Merhaba ben bünyamin 24 yaşındayım. Erzurumda meridamla işten fırsat buldukça genelde arazide pedallıyorum. Erzuruma yolu düşen olursa yardımcı olurum.

@ozan_mrc
Hayirli olsun..giant iyi bir markadır..abd menşelidir..
Bu işi en iyi yapan zaten abd ve alman markaları.
Türk markası olarak da sedona favorim.
Gerçi üzerindeki donanım fren.vites..amortisör.hepsi giant ve cube gibi markaların kullandığı firmalar.
Ben cube sl..ltd kullanıyorum.
Forumu okuduktan sonra sedona 870 alıp 1000 tl daha düşük maliyetle ve aynı kalitede işi halledebilir mişim ama..alınmış alınmıştır..
Keyfini sürmek lazım..:):)

merhaba ben gökhan 30 yaşındayım istanbul maltepe'de ikamet ediyorum 25 yıllık bisikletimle single olarak sokaklardayım :D

Selamlar;
Yaklasik 1 ay kadar once aldigim Trek DS 8.4 ile 20 yildan uzun bir sure sonra spor ve hobbi amacli 40'a bir kala saglikli yasamaya yonelik kosu, spor salonu vs aktiviteye bisikleti de eklemeye karar verip genelde Istanbul Gokturk - Belgrad Ormani hattinda ve zaman zaman bogazda ortalama 20km/1 saat parkurlar ile yol almaya calisiyorum;

Herkese iyi günler.34 yaşındayım.kutahyada yaşıyorum.öğretmenim.okula gidip gelirken ve çoğunlukla şehir içinde bisiklet kullanıyorum.onceki bisikletim 5 yıl kullandığım Bisan spx 500'dü. şu an Sedona İstanbul kullanıyorum.

Eski bisikleti 11 yıl kullandım ve dedim biraz paraya kıy ama bisikletle daha güzel zaman geçir.
Gittiğim iyi bisikletçide ilk giriş showroom da giant..cube..sedona..merida vardı.yani yerli sadece sedona.
Alt katta daha ucuz yerli markalar..salcano..umit..bianchi..scott..
Liste böyle devam ediyor.
Ucuz markaları kötü anlamda algılamayalım.daha uygun fiyatlara bisiklet keyfi sunuyorlar.bu çok gerekli.insanlar zaten bisiklete "oyuncak gözüyle bakıyor.:)

Selamlar ben özkan istanbul üsküdarda oturuyorum taksimde çalışıyorum özel güvenlik olaraktan yaş 22 selamlar olsun

yeni gelenler hoşgeldiniz nassınız bakam

Slm..bende araniza yeni katildim sayilir ve uzun bir turdan da yeni geldim sayilir sizden ricam arkadaslar konuya kisada olsa bir cevap yazinki koni ust kisimlarfa olsun ve cesaret olmayanlara bir nebze atesleyici yazi olucagi kanisindayim bundan mutevvelit yaz mevsimi basladi turcular okusun istiyorum....sehirlerarasi tur bolumunde kesandan oludenize tur adi altinda...

Geri