Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

@AliSengur35 okulun hayırlı olsun, denizlide güzel ve yardımsever bisiklet gurupları var.

Scudo
Mrb Ben Bircan istanbul avrupa yakasındanım esenlerde oturmaktayım foruma yeni üye oldum ama bisiklet geçmişim eskidir
Çift Amortisörlüyle başlayanlardanım :)

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
@Newworldfb
Esenler' in çok eski dönemlerini bilirim.Anneannemler seneler boyunca orada yaşadılar.Eskiden apartman yoktu Esenler'de.Hep tek katlı evler vardı ve hiç kimse gece kapısını kilitlemezdi çünkü herkes birbirini tanırdı ve hırsızlık olayları hiç olmazdı.Yollarda kazlar,ördekler yürürdü.Şimdilerde bayağı bir gelişti Esenler.Adı da değişmiş:Es Angeles olmuş:)

merhabalar ben emirhan. salcano ng650 29v kullanıcısıyım. yarışmaya kırklareli/babaeski'den katılıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Selamun Aleykum herkese hayırlı geceler bende hemen hemen yeni üye oldum daha bisikletimi alamadım 800 TL bütçem var mtb düşünüyorum ve Mosso Wildlife 26 v bakıyorum önerisi olan varsa özelden mesaj atabilirsiniz teşekkürler :)

herkese Merhaba bende Yunus Manisa merkezdenim. bu konuyuda yeni gördüm :) 1 yıldır foruma üyeyim tabi daha önceden de çoğu kişinin fikirlerini okudum ve takip ettim. 29 afx 8029 dağ bisikletim var ve hala içimdeki yol bisikleti sevdası geçmiyor :) saygılarımla

Merhabalar. Gürkan Genç'in dünya tunu projesini şans eseri görüp buralara kadar geldim. İstanbul da Bisiklete binmek tehlikeli olduğu için bisiklet almayı hiç düşünmemiştim. Ancak yakın zamanda Tekirdağ /Çorlu ya taşınma durumum var. Buda bisiklete binme arzumun ortaya çıkmasına sebep oldu.

18 Yaşıma kadar bisiklet kullandım. Ancak daha sonrasında vazgeçtim. (Standart bisikletler. Şehir içinde arkadaşlarla gezdiğimiz)

Şimdi hem kilo vermeme yardımcı olacağını düşündüğüm, hemde ulaşım amacı ile bisiklet edinme yolu gözüktü. Çorlu da 15+15 Km işe gidip gelmede kullanmak üzere bisiklet alacağım.(Şimdilik proje ilk bahar döneminde hayata geçiririm diye umuyorum.)

Her neyse Adım Bayram.

25 Yaşındayım.

İstanbul da İkamet ediyorum. Ancak yakın zamanda terk edeceğim gibi görünüyor :)

Dünden beri biraz foruma baktım.

Sanırım 1500 Lira kadar bisiklet ve 300-700 arası ekipman için ayırmalıyım .

Bu arada bisiklet ile Yakın illere seyahat etme planımda var

Sanırım Hibrit almak benim için iyi olacak (Tabi şuan yeterli bilgim yok. Araştırıyorum.)

Herkese hayırlı günler ve kazasız sürüşler dilerim ....

@Jarre Hoşgeldin, ben de kozyatağındayım.. Bisikleti alabildin mi?

Merhaba,

Ismim Abdullah, 25 yasindayim, bilgisayar muhendisiyim.

Birkac kere Bostanci Bisiklet Evim'den bisiklet kiralayarak Fenerbahce - Pendik guzergahinda bisiklet surdum arkadasimla. Burdan aldigim gazla bugun ogleden sonra Merida Crossway 300 alarak bisiklet dunyasina adim attim. Daha oncesinde kapsamli arastirmalarimla Merida'da karar kilmistim ancak 20v tarzi baslangic modeli dusunuyordum. CW 300 bana da surpriz oldu. Kucukyali Tandem Bisiklet Gurkan Abi'de bisikletin ayarlarini yaptirip, kaskimi da alip deneme amacli Pendik'e dogru yola ciktim. Ancak tek basima surmek acikcasi hic bekledigim gibi cikmadi. Ben kafam dagilir, dertlerimden siyrilirim sanirken aksine bisiklet surmek dert oldu. Suan bu dolulukla bugun sabah aldigim bisikleti satmayi dusunur hale geldim. Gurkan Abi sahil yolunda surmek yerine turlara cikmayi onerdi ancak icime oturmus durumda bisiklet. Yukmus gibi hissediyorum.

Gun icerisinde boyle hisler yasayan var mi arkadaslar, sabredip bisikleti tutmali miyim yoksa satip kurtulmali mi?

Teseukkurler,
Abdullah

@Navigare

Hoşbulduk, aldım ve şu anda Sabahları sahile inip biniyorum.

Merhaba, ismim Doğan, yaşım 37, matematik öğretmeniyim.

En son üniversitede bisiklet sahibiydim, yıllardır üzeri bir şekilde örtülü bisiklet sevgim bu aralar fena halde alevlendi. Şimdilik araştırma sürecindeyim, yakında bir bisiklet alıp kendimi rüzgara bırakmayı heyecanla bekliyorum.

Forum çok başarılı ve kaliteli, gerçekten çok faydalı bilgiler edindim kısa zamanda. Bilgisini, tecrübesini, fikrini paylaşan, emeği geçen herkese içten teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: BetitoXXY ve Jarre
Merhabalar Ben İstanbul Çekmeköy'den EMRE SİLDİR
Uzun zamandır sizleri takip ediyiyorum fakat yeni bu forma üye olma şansım oldu. Benim market bisikleti adlandırılan bisikletim vardı. Şimdi yeni bisiklet alacağım buradada araştırmalarda bulundum ve Salcano Astro 26 HD veya V alacağım.Bisikleti aldığımda turlara bende katılırım İnşALLAH

Bende forumu donanimhaber forumunda gördüm, donanimhaberdeli canovar nickli insan buradaki @canovar olmalı, bisikletini satmaktan bahsediyor. Sonra ekşisözlükte bisikletforum başlığına baktım, baya baya kötülemişler bisikletforumu, iyi bişey söyliyen yok neredeyse, bende merak edip üye oldum. Bakalım anlatıldığı kadar kötü biyermi. Salcano ng650 bisikletim var, hafifletme çabası içindeyim.

Aranıza yeni katıldım sayılır, hatta katılayazdım :)

Geçen hafta bir Carraro Sportive 225 sipariş geçtim, henüz gelmedi. Umudum bu hafta geleceği yönde, gelirse bende katılmış olacağım :)

Bu arada 16-17 senedir ayağıma pedal değmemiş birisiyim, bisikleti görmeden aldım, boyum 1,70, kilom 77, 46 cm kadro aldım. Bakalım sıkıntı çıkmaz inşallah. Bacak boyum da 77-78 cm.

Geri