Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
Merhaba ben Umut İzmir Karşıyaka'da yaşıyorum Sedona 720'le aranızdayım herhalde forumdaki en genç üyelerden biriyim :)

• Beğen
Tepkiler: dodobir
Merhaba,
Oldukça zamandır takip ettiğim bir forumdu. Üye olmak bugüne kısmetmiş. Ankara'da yaşıyorum. Yaş 29 olacak az kaldı. Yol bisikleti almak üzereyim. Alınca Ankara'daki gruplara katılacağım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: berkex
Uzun zamandır takip etmeme rağmen üye olmak daha geçen hafta nasip oldu...
İlçe içinde bindiğim bir bisikletim var ama asıl bisikletimi (dağ bisikleti) bu ay içinde alacağım inşallah...

Merhaba dostlar, ismim erkut. Muğla köyceğiz de yaşıyorum. Salcano city sport 10 hd bisikletimi dün itibari ile aldım ilk sürüşümü yaptım. Umarım hobi olarak devam ettiririm ama ilk amacım sağlık ve kilo kontrolü. Temel bilgileri ve kılavuzluk edebilecek makaleleri araştırıyorum. Uzun süre birlikte olmak dileği ile.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
merhabalar;

ismim Murat. Manisa'da yaşıyorum. Aranıza 9 sene önce katılmış olsam da o zamanlar aldığım bisikleti ( bianchi ares) hala kullanıyorum. orman, dere, çamur, ekin, asfalt demeden sürdüm bisikleti. Şimdi sadece asfaltta sürüyorum. hafta 30-40 km kadar.

@gebermeyesice Kardesim ben de kisitli uyeyim ama inan bana kitap dergi arastirmakla edinemeyecegim bir cok bilgiyi ve onerileri,fikirleri 1 ayda edindim burada.Kisitli olmak cok onemli degil acikcasi;)

@freedream Bir seyleri paylasmak icin illa ki konu acmak gerekmiyor.Zaten ilgili bir cok baslik hazirda mevcut.Tek yapman gereken forumda arama cubuguna "geziler" veya "tecrubeler" seklinde arama yaptirman eger ki yaptigin gezileri paylasacaksan;)

• Beğen
Tepkiler: gebermeyesice
slm gececi tayfa

Selam arkadaşlar. Ben de Kırşehir'den katılıyorum aranıza. 23 yaşındayım.Bisikletimi uzun bir süredir kullanıyorum. Çok detaylı olarak bilmiyorum nasıl bir marka ama İhlas - Meridyen.. aslında bazı sorularim olacaktı sizlere fakat konu açamıyorum henüz yeni üye olduğum için. Buradan sorayım yine de belki cevaplarsiniz. Seneye şehir turu yapmayı düşünüyorum. Ama elimdeki bisikletin bütün bakımlarıni yaptırıp onunla mi yola çıkayım yoksa yeni bir bisiklet mi alayım karar veremedim. Elimdeki bisiklet o kadar kullanmama rağmen bir kaç lastik patlaması dışında sorun yasatmadi bana. Aramızda bir tür duygusal bağ var. Fakat yine de uzun yol düşündüğüm için acaba yeni bir bisiklet gerekir mi merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar, adım Salih kadıköy kozyatağında oturuyorum, kısmetse bugün yarın bisiklet almayı planlıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var. .

3 bisiklet arasında kaldım,

Merida crossway 300

Scott 2015 sub sport 20 men

Lapierre urban shaper 600

Bu üçünün fiyatları yakın birbirine ve açıkçası çok anlamadığım için hepsini beğenmeme rağmen bir karara varamadım,yardımcı olursanız,sebepleri ile birlikte çok sevinirim, şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

istanbul arnavutköyden İbrahim ben 26 yaşındayım, bende yeni katıldım aranıza nova 26 md ile. herkese merhabalar

Herkese merhabalar. Manisa/Salihli'de yaşıyorum. Forumu çok uzun süredir takip ediyorum. Bisikletime yeni yükseltme yaptım ve forumun faydası çok büyük oldu. Cümleten iyi forumlar ve iyi sürüşler dilerim.

uzun bir aradan sonra tüm bisikletçi arkadaşlarıma tekrar merhaba diyorum. sanırım ilk 2009 da yazmışım foruma

Merhaba ben Deniz 18 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum. Forumda yeniyim ^^ Bir yol bisikleti almayı düşünüyorum

Böyle bir konu varmış. Bu konuyu görmüş olmamın vesilesiyle herkese merhaba diyorum o vakit :) umarım güzel zaman geçiririz :)

Merhabalar,Izmirde yaşıyorum ismim Ali 19 yaşındayım Btwin triban 500 kullanıyorum foruma 2 gün önce üye oldum.Forumda Denizlili arkadaşlar vardır muhakkak,ben bu yıl pamukkale Üniversitesine gidicem Denizli'de bisiklet Toplulukları varmıdır acaba
Herkese iyi akşamlar

Geri