Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhabalar, İzmir'den Murat ben. Cube Peloton SL (53) kullanıyorum. Ultegra+105 Grup set. Herkese Selamlar :) (PS: bisiklet satılık bu arada... :)

Scudo
merhaba, istanbuldan şimdilik salcano excell. burdaki herkesi çok yakın hissediyorum kocaman aile gibiyiz :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@wheneverx

merhaba, bende kütahyada bulamadım ve tavsiye üzerine eskişehirde muratoğlu bisikletten aldım. muratoğlu bisiklet vişnelik mahallesinde ve o civarda çok sayıda bisiklet mağazası var. o civarda bütün bisiklet marka ve modellerini inceleyebilirsin tavsiye ederim.

@wheneverx nasıl bir bisiklet arıyorsunuz ?

Merhaba adım Ali 32 yaşındayım 2 ay önce Kron xc750 hd aldım istanbul gültepede oturuyorum şu an Çanakkale biga köylerini geziyorum :)

Adım Akın 42 yaşındayım, ankara ümitköy'de giant mcm binicisiyim. Hafta sonları eymirde olurum.

@fztserhat kardeşim bende dün tesadüfen gördüm orayı ve bugün gidiyorum bakmaya. Aklımda merida 40d var ama bakacam gidince hepsine. Fiyatta önemli tabi uzun yıllardır bisiklete binmiyorum artık zamanı geldi.

Merhaba arkadaslar, araniza katilmaktan mutluyum.adim sezer. 17 yasindayim, stajyer ogrenciyim :D.amator bi bisiket surucusuyum :) 4 yasimdan beri bisiklet ustundeyim. Kazam bile vardir( tamamen okuz surucunun suçu). Iki tekerlekli aletleri severim. Motosiklet icin daha ehliyet yasim dolmadigi icin alamiyorum. O zamana kadar bisikletle devam etmeye karar verdim. Bisikletim oyle cok kaliteli bi marka degil ama beni idare ediyo iste :D her nekadar ustune bindigimde yere yaklassada boy/kilodan dolayi :D tekerinizi tas degmesinz iyi gunler :)

@wheneverx insallah hayirli olur kardesim, cok guzel bisiklet.

Yeni konu açamadığından son yaptığım geziyi buradan paylaşmak zorunda kaldım, zaten yeni yoldaşımla tanışma gezisini tanışma bölümünde paylaşaman daha doğru olur. Yaklaşık 20 km gezdim. Rüzgar hiç benden yana olmadı hep tersten tersten esti ama şanslıymışım bölge köpekleri kafeslerdeydi, çıldırmış gibi havlayıp durdular, bir an çıksa beni parçalayacak dercede sinirliydiler. Bu arada bisiklet tercihimi çok doğru, tarzıma uygun yapmışım karşıma çıkan bütün yollara girdim, bir ara dağa tırmanmak üzereyken kendimi buldum, sırtlama sırası bana geçmişti :) . Bisikletimle stresten uzek 3 saat geçirdim. Eve dönünce içimi bir huzur malum bölgeleri bir ağrı kaplamış durumdaydım, jelli sele kılıfını siparişini verdim hemen :) . Tur bilgilerini programı açmayı unuttuğumdan kayıt edemedim ama resim çekmeyi ihmal etmedim. Neyse fazla uzatmadan resimleri paylaşayım.WP_20150701_001.jpg WP_20150701_002.jpg WP_20150701_003.jpg WP_20150701_004.jpg WP_20150701_005.jpg WP_20150701_006.jpg WP_20150701_007.jpg WP_20150701_008.jpg

Dosyalar

• WP_20150701_009.jpg
    WP_20150701_009.jpg
    85,2 KB · Okunma: 14
herkese merhaba ben Denizliden Alperen 23 yaşındayım.Boyumun uzun olmasından dolayı geçen ay aldığım 29" jantlı ve ilk bisikletim olan Bianchi RCX 229 kullanıyorum.Şimdilik bu kadar forumun aktif takipçi olacağıma eminim :)

2015-05-21-990.jpg

Geri