Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Selamlar hanımlar beyler,
1999 Gaint MCM karbon kadro üzerine melez donanıma sahip bir canavarım var hafta sonlar Ankara'da Eymir'de hakkını vermeye çalışıyorum. Alternatif parkur önerileriniz olursa sevinirim...

Scudo
Merhabalar Ankara'dan (Eryaman) Salcano City Fun 60'ımla aranıza katıldım ben de. Şu an kendi çapımda başka bir bisiklet topluyorum, bu yüzden bayağı soru yağmuruna tutabilirim sizi :)

İstanbul Güngören'den Alper. Salcano Ng650 bisikletimle işe de gidiyorum, hafta sonları sahilde ya da farklı rotalarda da bulunabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ocarkli
Yıldız cd. Eğitim araştırma hastanesinin ordayım bazen senin otarafada tek başıma tur yapıyorum @muratcan07

@BerkNG7509 Şu an ısparta dayım Berk bütünlemeler bitti evi kapatıyorum ay sonu taşınmış olucam Antalya ya.. Haberleşelim beraber turlarız :)

@Berkec.
Fuarda vardı ben aldım 35 tl idi ama çok kullanışlı ve suya darbeye gayet dayanıklı

• Beğen
Tepkiler: Juan Bey
Herkese Merhaba ven Urfa'dan ahmet city fun alarak Başlayan çok ben yanlış seçim mi Yaptım acaba ng 555 26 aldım

@ozgbaris

:):)Merhaba ben yusuf B'twin rockrider 500 kullaniyorum az once kayit oldum istanbul bayrampasa gaziosmanpasa ve eminonu civarina kadar turlara katilabilirim 11 yildir bisiklet kullaniyorum

@Berkec.
8,5₺ inceleyebilirsiniz isterseniz. Ama tutarı biraz artırarak çok değişik modellere ulaşabilirsiniz...

(link)

Merhaba ben Caner. 13 yaşındayım, 5 yıldır Salcano Hector bisiklete sahibim ve sürüyorum. Ankara/Sincan'da yaşıyorum. Arkadaşımla günlük sürüşe çıkar ve ilçenin neredeyse gezmedik yerini bırakmayız. Oldukçada zevkli gelir. Herkese bisiklet sürmeyi tavsiye ederim.

Merhaba ben Zeyd, Kocaeli Gölcük'te yaşıyorum, 22 yaşındayım ve bu gün ilk bisikletimi almış bulunmaktayım Sedona 720 gölcük civarında bisiklet süren arkadaşlar ile tanışmak isterim birlikte sürüşler yapabiliriz.

Efeem merhabalar.

Tam bir hafta önce aldığım V frenli Bisan XTY-5600'ümle aranıza Ankara'dan katılıyorum.

İsmim Ahmet. İki yıl önce ön çapraz bağ kopması ve menüsküs sebebiyle ameliyat olmuştum. Eriyen bacak kaslarımın beni yarı yolda bırakacağından korktuğum ve felaketin ayak seslerini duymaya başladığım için bisiklet aldım. Yavaş yavaş ısınıyorum. Ramazan ayından sonra hakkını vermeye çalışacağım inş. :)

Herkese iyi sürüşler diliyorum.

Merhaba, ben muhammed, Hatay- Antakya'da yaşıyorum, yaşım 17 , Kron xc 250 kullanıcısıyım, Antakya da bisiklet süren kişilerle tanışmayı isterim

• Beğen
Tepkiler: ugurr
arkadaşlar ismim ali,
aranızda yeniyim.
güzel forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: winspy
@fztserhat merhaba dostum ghost u nereden aldın bende kütahyada yaşıyorum ve burada farklı markalar bulamadım. Bisiklet marka ve modellerine bakabileceğim bir yer biliyor musunuz

aranıza yeni katıldım kırklareli/babaeskide oturuyorum kron xc 250 kullanıcısıyım yaş 15

Geri