Merhaba herkese
Ankara çayyolundan cihan ben.32 yaşındayım. 16 yıldır bisiklet sürmüyordum. 2 gün önce yeni bir bisiklet alıp tekrar kullanmaya basladım...corratec superbow race 29... sevgiler
Merhaba arkadaşlar 30 yasında makedonyalı bisiklet tutkunuyum yeniyim aslına bakarsanız sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluyum umarım bir cogunuzla tanışma tur yapma imkânına kavuşurum
Herkese selam merhabalar öncelikle kazasız belasız sürüşler.ufak bir internet cafem var gençler gelir takılırdı bu forumuda bu sayede öğrendim kendilerin'den hadi dedim bende üye olayım;yazım hatalarım varsa mazur görünüz.sonra bu gençler bide beni bisiklet sahibi yaptılar.ne zamandır aklımda olan bir durumdu çok sevindim çocuklar gibi trek bisiklet aldım 2.el temiz artık bende aranızdayım arkadaşlar.
Hoş bulduk kardeşim fatih kafayı yemek uzereyim güzel bir MTB arıyorum cannondale S3 buldum pazarlık aşamasındayim lakin çok fiyatta kirilacaga benzemiyor sen ne önerirsin? Bunu gerçi çok konuştuk seninle ama başlamak istiyorum artık.
Açtım lakin kimse fikrini yazmamis MTB cannondale söz sahibi bir markaymis araştırmalarımin sonucunda bakalım bir teklifte bulundum ne çıkacak bahtimiza