Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz, sizleri aramızda görmek, büyüdüğümüzü görmek çok büyük mutluluk... :)
Off Topic : Hazır Büyükada'dan da arkadaşımız aramıza yeni katılmışken, 17 Temmuz'da Büyükada'da Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası koşulacak :). Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.

slm arkadaşlar
Medden
Neden AVCILAR'a İstanbul denemez dedin anlamadım bende avcılırda oturuyorum vede avcılar ve istanbulda yaşamaktan memenunum
istanbul dediğin yer nereleri oluyor acaba merak ettim.:boese157:

Aramıza hoşgeldın arkadaşım...

Tam olarak kımden kast ettıgını bulamadım ama sanırım oyle demek ıstememiştir,yada arkadaşımız pot kırdı boyle seyler için gerginlik yada darılmak olmaz..;)

Burada herkes aile gibi sizde aramıza geldıgınız için teşekkur ederiz..İyi sohbetler...:)

Saygılarımla...

slm ben anıl erenköyde oturuorum müzisyenim 20 yaşındayım ii pedallar

Sevgili Anıl hoşgeldin Foruma. Kadro tamamlandı. Müzisyenimizde tamam.:D :D
Hangi müzik aletini çalıyosun.
Sevgiler...

merhba arkadaşlar... ben mehmet... 20 yaşındayım... Karadeniz Teknik üniversitesinde kimya bölümünde öğrenciym... kıytırık bi bisan bisikletim var.... Ama yakında daha iisi olacak :D

seLam ArkaDasLar ßen Sİnoptan DıLek Daha ünv öqrenCısı OlamaDım oss yenı qırdım 2. yıLım yaSım 20 ßisiklet surmesını ßılıyorum Ama ßen JudoCuyum neDenSe ßurda Oel ßı FaaLıyet OLmadıqı ıcın sanırım judoyu Secdım Ama ole ßısı Olursa katılırım neyse by ARkaDaSLar...

Merhaba, kısaca şimdilik:
Özgür GÜNGÖR, Bornova/İZMİR, Ege Üniversitesi Tekstil Müh., Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (EBİT)

mrb ben tuğrul 17 yaşındayım istanbulda oturuyorum bisiklete binmekten zevk alıyorum

Selam ,tüm bisikletseverlere merhaba .İsmim Hatice,26 yaşındayım.Üsküdarda oturuyorum.İstanbul'da bisiklet turları olduğunu öğrendikten sonra ben de katılmak istedim hernekadar henüz bir bisikletim olmasa da kiralamayı düşünüyorum şimdilik.Eğlenceli olacağını düşünüyorum ,tabi hiç kondüsyonum yok.O yüzden biraz tırsmıyo da değilim.İnşallah benim gibi bisiklete yeni başlayanlar vardır.Bir gün görüşmek dileğiyle.Hoşçakalın.

Tekrar bir hoşgeldiniz mesajı tüm yeni gelen dostlarımıza.
Yedirenk turlar için endişen olmasın, buradaki çoğu arkadaşımız, turda en yavaş olana ayak uydururlar ;). Zaten aksi bir durumda da turun başlığında veya duyuru metnin de yüksek tempolu diye belirtirler :). Forumda iyi vakit geçirmeni dilerim.
Ozgurtex, sana da ne kadar imrendiğimi tahmin edemessin EBİT için... Ben de Marmara Üniversitesi'nde okuyorum ancak bizim kapıdaki bekçilerimize laf anlatana kadar canım çıkıyor. Çoğu kez otomobillerin giriş yaptığı kapıdan kaçak giriyorum. Zaten minicik bir kampüs (Bahçelievler Kampüsü), o yüzden de çıkarken mutlaka ters bakışlara maruz kalıyorum. Ama olsun, herşeye rağmen pedal gücü ;):cool:...

serkan her türlü elektro ve bass gitar çalıom ne tarz die soracak oursan birazcık ağır ayrıca hoşbulduk :)

Merhabalar. Ben Balıkesir'in Susurluk ilçesinde yaşamaktayım. Susurluk Teknik Lise Bilgisayar (Donanım) bölümünde okumaktayım ve önümüzdeki yıl 12. sınıfı okuyacağım. Web sitesi tasarlarken çok zevk alıyorum en büyük hobim ama Lütfen link vermeyelim sitemi açmam ile bu işi profosyonelliğe dökmüş bulunuyorum.

Düzenleyen................Tuğrul

merhabalar ben ferhat eskişehirden 24 yaşındayın bisan bisikletleri eskişehir ana bayisinde çalışıyorum aktif olarak bisikletle ilgileniyorum her pazar yaklaşık 200 km. yol katediyoruz yarışalara henüz girme fırsatı bulamadım (çalışmamdan dolayı) ama en kısa zamanada yani 16 temmuz istanbul yarışına izin alabilirsem katılmayı düşünüyorum herkese selamlar...

merhaba ben samed 14 yaşındayım aranızda en genç benim herhalde

Geri