Herkese selamlar,
Oncelikle boylesine guzel ve her seyin buyuk bir saygi ve sevgi cercevesinde gerceklestigi bir forum olusturdugunuz icin sizlere cok tesekkur ediyorum.
Adim, nickimden de anlasilabilecegi gibi Tugberk.Forumunuza birkac gun once katildim, o gun bugundur elimden geldigince neredeyse butun yazilarinizi okudum, bilgilendim
Kendimden bahsatmem gerekirse, 19yasindayim Istanbul Avrupa yakasinda oturuyorum ve oss`ye hazirlaniyorum(2.yilim). Bisiklet hayatim mavi tekerlekli bir BMX ile basladi. Daha sonra buyudugumu farkedince bir adet onden tek amortisorlu Peugeot marka 12vitesli bisikletim ile devam etti. Bu Peugeot hayatimda kullanmaktan en cok zevk aldigim bisikletimdi inanilmaz cok keyif alirdim kullanmaktan. Hala da unutmam kendilerini

Ve sonra daha da buyuyunce bir adet Bianchi Meta sahibi oldum. Yillarca bana sorunsuz bir sekilde hizmet eden Bianchi`mi elimden geldigince mutlu etmeye calistim

Agirligi haric her seyiyle beni memnun eden Bianchi`mi, Jant vs degisimleriyle biraz da olsa hafifletmeyi basardim. Ufak ufak degisme vakti geldigini dusunurken, 2yil onceki tasinmamiz esnasinda o cok sevdigim Bianchi`mle vedalastim ve bir tanidigimiza hediye ettim

2yildir bisikletsizim ve inanilmaz cok ozledim bisiklet surmeyi. Hergun aktif olarak enaz 1-1bucuk saat bisiklet surmekteydim fakat o zamanlar biraz daha amator oldugumdan dolayi km saatim yoktu. Bu yuzden kac km yaptigimi soyleyemiycem fakat nerdeyse hic inmiyordum tepesinden
Sonuc olarak yeniden bir bisiklet sahibi olmaya karar verdim ve bir on-arastirma yaparken tesadufen forumunuza katildim

Yaza dogru maddi olarak rahatladigim bir zamanda TREK-3900 ya da KRON-XC1000 almayi dusunmekteyim. Yeri ve zamani geldiginde bu konuda kapisini calicam siz degerli forum sakinlerinin
Yeni bisikletimi aldiktan ve biraz da antreman yaptiktan sonra haftasonu gezilerinize dahil olmaktan buyuk mutluluk duyarim
Bu muhtesem bilgi paylasimini ve saygiyi birarada seviyeli bir sekilde tutabilen siz sevgili forum sakinlerine sonsuz tebrikler&tesekkurler

Nice konularda gorusmek uzere,
Saygilar,
Tugberk