Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
ben deniz özharar 13 yaşındayım bisikleti çok severim mütevazı ir bisikletim var corvette-eagle amortisörlü yalnızz

Arkadaşlar aramıza hoşgeldınız.

iyi çalısmalar,bol sohbetler,ıyı eglenceler....

teşekkurler..

Selam Forum,

Livestrong rumuzu ile 2005 yılında, forumda taciz ve eğlence manevralarım olmuştu. Hatırlayan hatırlar.. Her ne ise; işlerim ve dil kursum sebebiyle uzunca bir ara aranızda olamadım.. Hoş kurs hala devam ediyor, ama ara sıra buraya da zaman ayırmaya çalışacağım bundan sonra..

Livestrong'a ne mi oldu :confused: forum çöktü, yandı bitti kül oldu !! Dilerim aynı kötü tecrübe birkez daha yaşanmaz..

Kişisel bilgiler yan tarafta veya kullanıcı profilinde yeteri kadarıyla var zaten.

İstanbul içi veya yakın çevresi için; gezi/turlarda görüşmek, tanışmak dileğiyle..

Yeni imajı, yeni ismi ile bir kez daha merhaba forum..
Yayında ve yapımda emeği geçen herkeze başarılar..

Özcan

Hafta sonu bol bol görüştük ama tanıştığımıza memnun oldum.Tekrardan aramıza hoşgeldin.

Ben Küçükçekmece'den Murat Ali. Bisikletimle göl kenarı Florya arasında gidip geliyoruz. Havalar müsait olursa tabiki. Pazar günleride Yeşilköy sahiline intikal ediyoruz. Beraberce etkinliklerde yer almak dileğiyle şimdilik hoşçakalın.:)

hoşgeldin muratali.

etkinlikleri takip edersen ve eğer mümkün olursa mutad olarak aktivite düzenleyen ekibe katılabilirsin sanırım.

selam ümit ben
eskişehirde oturuyorum...
forumu kuzenim murat aracılığıyla keşfettim
öğrencilik yeni bitti avukatım
nishiki maniac bisiklet kullanıyorum herkese sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: eYa

Fotoğrafçı abi hoşgeldin :D :p Nasıl ya !?! Murat Cer abi hiç demedi kuzenim diye ? Bak görüyon mu sen, gezi yapıyoruz da, neden sonra haberimiz oluyor :) Neyse tanışma bölümünün konusunu fazla dağıtmayalım hoşgeldin aramıza ;)

hoşgeldin kardeş ben cenap hatırlarsın belki --seninle hiç faaliyet yapmadık ama murat abinin dukkanında mutlaka görmüşsündür .....kendine ii bak murat a selam :) :)

Herkese selam,
Ben İzmir Çeşme'den Murat,39 yaşındayım.(Yoksa biraz geç mi kaldım?).Özellikle uzun yol bisikletçiliği ile her türlü bilgi,deneyim ve görüşe aç ve açığım.

Nasılsınız arkadaşlar? Uzun zaman oldu ama sizleri hiç unutmadım... Artık daha fazla sizlerle beraber olacağıma inanıyorum... Çok ara verdim farkındayım ama telafi edeceğime inanıyorum... Eskisi gibi 0.115 TON ölçümü de zaman içinde kaybettim... Daha hafifledim... Herkese sevgiler...

Selamlar Tuğrulcuğum... Artık daha sık sizlerle beraber olabilmek umuduyla siteye daha ciddi takılmaya karar verdim. İnşallah güzel günler yaşarız bisikletli arkadaşlarla...

İnşallah , seni hep aramızda görmek isteriz.Neyse yaz geliyor zaten :)

Geçen cumartesi Turhan emiceniz Trek'ini Gürsel'e bırakmış bakım için... Sabah 10.00'da Yeşilbisiklet'te buluştuk belki bineriz diye ama havanın yağmur olmasından dolayı vazgeçtik, bakalım belki bu haftasonu olur inşallah... Zaten benim Giant-Yukon, kask ve eldivenler hala Turhan'da duruyor... Görüşmek üzere...

Herkese selamlar,
Oncelikle boylesine guzel ve her seyin buyuk bir saygi ve sevgi cercevesinde gerceklestigi bir forum olusturdugunuz icin sizlere cok tesekkur ediyorum.

Adim, nickimden de anlasilabilecegi gibi Tugberk.Forumunuza birkac gun once katildim, o gun bugundur elimden geldigince neredeyse butun yazilarinizi okudum, bilgilendim:)

Kendimden bahsatmem gerekirse, 19yasindayim Istanbul Avrupa yakasinda oturuyorum ve oss`ye hazirlaniyorum(2.yilim). Bisiklet hayatim mavi tekerlekli bir BMX ile basladi. Daha sonra buyudugumu farkedince bir adet onden tek amortisorlu Peugeot marka 12vitesli bisikletim ile devam etti. Bu Peugeot hayatimda kullanmaktan en cok zevk aldigim bisikletimdi inanilmaz cok keyif alirdim kullanmaktan. Hala da unutmam kendilerini:) Ve sonra daha da buyuyunce bir adet Bianchi Meta sahibi oldum. Yillarca bana sorunsuz bir sekilde hizmet eden Bianchi`mi elimden geldigince mutlu etmeye calistim:)Agirligi haric her seyiyle beni memnun eden Bianchi`mi, Jant vs degisimleriyle biraz da olsa hafifletmeyi basardim. Ufak ufak degisme vakti geldigini dusunurken, 2yil onceki tasinmamiz esnasinda o cok sevdigim Bianchi`mle vedalastim ve bir tanidigimiza hediye ettim:) 2yildir bisikletsizim ve inanilmaz cok ozledim bisiklet surmeyi. Hergun aktif olarak enaz 1-1bucuk saat bisiklet surmekteydim fakat o zamanlar biraz daha amator oldugumdan dolayi km saatim yoktu. Bu yuzden kac km yaptigimi soyleyemiycem fakat nerdeyse hic inmiyordum tepesinden:)

Sonuc olarak yeniden bir bisiklet sahibi olmaya karar verdim ve bir on-arastirma yaparken tesadufen forumunuza katildim:)Yaza dogru maddi olarak rahatladigim bir zamanda TREK-3900 ya da KRON-XC1000 almayi dusunmekteyim. Yeri ve zamani geldiginde bu konuda kapisini calicam siz degerli forum sakinlerinin:)

Yeni bisikletimi aldiktan ve biraz da antreman yaptiktan sonra haftasonu gezilerinize dahil olmaktan buyuk mutluluk duyarim:)

Bu muhtesem bilgi paylasimini ve saygiyi birarada seviyeli bir sekilde tutabilen siz sevgili forum sakinlerine sonsuz tebrikler&tesekkurler:)Nice konularda gorusmek uzere,

Saygilar,
Tugberk

Geri