Scudo Sports

Aram Tabar'ın Veda Partisi

Bora TİRKİ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.865
Bisiklet
Specialized
Bisiklet camiasının sevilen karakterlerinden Aram Tabar askerliğe başlamadan önce arkadaşlarını,dostlarını,büyüklerini kısaca onu seven herkesi veda partisine davet ediyor.

Vatani görevi öncesi yanında olmamız onu mutlu edecektir.

Siz sevenlerini 10.Ağustos.pazar saat : 16:00 dan sonra Bike&Outdoor Bakırköy mağazasına bekliyor.

Scudo
Sevgili Aram,

Sayılı gün çabuk geçer. Uzun zamandır görüşemedik. Kendine dikkat et.

Aramcığım nihayet gidiyorsun demek. Davetine katılmaya çalişacağım.

Sevgilerimle..

hayırlı teskereler dilerim ARAM 'cığım.. özleyeceğiz seni......

Aram kardeşim ,hemen gidip gel inşallah.
Hayırlı tezkereler dilerim.İnşallah askerde de bisikletinden kopmazsın.Sporcu yaparsın askerliğini;)

Merhaba Aram,
Askerlik görevi geldi çattı demek. Aramcım kendine iyi bak, askerlik sayılı günler nasılsa bitecek biliyorsun konuştuk bunları. Partiye gelmeye çalışacağım.
Gelemezsem şuan sana hayırlı teskereler dilerim.

Hayırlı teskereler diliyorum.Sağlıkla bitirin dönün inşallah.Selamlar.

aram bisikletle mi gitcen kışlaya :) hayırlı tezkereler allah kazasız cezasız bitirmeyi nasip etsin yolun acık olsun inşallah geliriz....

Yarışlarda Aram ı geçemiyordum bir türlü
şimdi o askere gittiği için 15 ay içindeki yarışlarda
en azında daha iyi derecelerim olacaktır.
15 Ay rahatım bu konuda hehe
http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/10.gifhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/44.gif

Aram Bey merhaba,

Methinizi cok duydum valla...:) Her ne kadar tanıyamamıs olsam da sizi tanıyan arkadaslar sayesinde bu hafta sonu kulaklarınızı cınlatmak serefine de nail oldum...:):):)

S beden giyen bir bisikletciye XL beden bisiklet taytı nasıl satılır aslında ogrenmek isterdim ....:):):)

Hayırlı teskereler dilerim....Veda partinize katılmayı cok isterdim ama yıllık izinde olacagımdan katılamayacagım...

Sevgilerimle...

Pasta olacak mı pasta? :lick3: Boşu boşuna gelmeyelim. Ehüehe ! :D

Geri