Scudo Sports

Arada kaldım (jant seçimi)

danceros

Forum Demirbaşı
Tepki
998
İsim
Mehmet
Bisiklet
Cube
Merhaba Arkadaşlar. Yol bisikletimde performans açısından iyi, görüntü olarakda profili geniş bir jant alarak mevcut aksium jantlarımı değiştirmeye karar verdim fakat o mu bu mu derken almışken iyi birşey alıyım bir defa alıyım mantığı ile almanyadan kuzenime getirtmeye karar verdim.

Tur bisikletimle daha haşirneşir olduğumdan çok fazla yol bisikletinden anlamıyorum, sırf görüntüsünü beğendim diyede yanlışbir seçim yapmak istemiyorum.

ben görüntü olarak iki model seçtim siz olsanız bunlardan hangisini tercih ederdiniz.? Bu ayarda farklı marka/model de tavsiye edebilirsiniz şu an son aşamadayım yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

(link)
(link)

Scudo
Ben profilden dolayı mavici seçerdim.

@Adrenalin26

yurtdışında biri bu jantlardan takmış çok beğendim ilk seçenek o yuzden onu koydum resmide paylaşayım, ama performansı diğerine göre nasıldır bilmiyorum, ayrıca böyle birşey benm gibi haftada 300-400 km nin 200ünü yol ile yapan birine gereklimi? buda ayrı bir soru tabi. :) yol bisikleti konusunda boş um.

lapi.jpg

@danceros keşke yeni başlık açmak yerine mevcut başlıklardan devam etseydiniz,

Fulcrum'un jant telleri bana mı öyle geldi bilmiyorum ama aşırı inceler. Tel çok sıradan, önemsiz birşey gibi görünse de, jantın esnemezliğine de katkısı var (sağlamlığa olan katkısından bahsetmiyorum zaten)
Bunun dışında, fiyatlar aynı, ağırlıklar 100 gr fark ediyor.

Mavic tercih ederdim.

FAKAT;
Yaşadığınız yer rüzgarlıysa, yazın bile rüzgara maruz kalıyorsanız Fulcrum'u alın.

@Serkan Mıstınoğlu

Ankarada yaşıyorum rüzgar yok denecek kadar az. bu jantın beni cezbeden en büyük kısmı görüntüsü, peki aynı klasmanda ve fiyat aralığında daha iyi diyebileceğiniz bir öneriniz varmı?

@danceros şimdi "şu jant, Cosmic'ten daha iyi" desem Cosmic'e ayıp olur :) İyi jant o da

Siz görsel olarak hoşunuza gideni alın bence.

(link)
Şu jant da güzeldir haberiniz olsun, hem daha düşük fiyatı
Gerçi bu alu.

@Adrenalin26 aslında janta 2500-3000tl civarı ayırmıştım ama bu fotoğraf beni benden aldı %95 ihtimalle alıcam inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Geri