Scudo Sports

Araçların Bisikletime Yapışmasını Önlemek...

Aşağıda görmüş olduğunuz flaşörü kullanıyorum. Haliyle olabildiğince uzak kalmayı tercih ediyorlar. Kırmızı renkli bir forma (TUR2014 Kırmızı mesela...) giymişsem milli sporcu bile zannedenler oluyor durumdan habersiz olanlar. Ancak gündüz saatlerinde flaşörün pek bir etkisi olmuyor. Zaten o saatlerde de beni pek rahatsız eden olmuyor.

Scudo
@vahapaydin

Aslında mavi kırmızı olsa o milleti oltaya alıp polis olduğumuzu bile yutturabilirz valla :) çevre polisi nasıl ama yutturduğumuz kişi polisse ya gerçeği anlatıp yortabiliriz yırtamazsak ...

@Ali Ç.

Polis olduğunuza dair bir beyanda bulunmadığınız müddetçe sorun olacağını sanmıyorum. Trafikte diğer sürücüler tarafından "Fark edilmek için" kullanacaksınız sonuçta. Herhangi bir öncelik veya ayrıcalık sahibi olmak için değil...

@vahapaydin

Valla bazen o ayrıcalığa sahip olmak gerekiyor insanlar uzak durur en azından polislikte birisi durdurur falan makarasına canım :)

Bir de bazı arabalar yer varsa bile arkadan kornaya asılıyorlar. İnsanı yerinden hoplatıyor, nefret ediyorum öylelerinden.:mad::mad::mad:

@Fırat Kaş

Air zound veya havalı kornayı doğrultup sıkmak onun kornası kadar etkili adam afallar en azından :)

Murat Çömez;
Eğer bütün açtığım konuları incelemiş olsaydınız yaşımın kaç olduğunu rahatlıkla görmeniz mümkündü. Yok hâlâ soruyorsanız yaşım 16. Kimse yaşından dolayı küçük görülemez veya kibre de kapılamaz. Ben her forum üyesi gibi diğer üyelerle rahatlıkla ve saygılı bir şekilde konuşuyorum. Asla ve asla klavye kahramanları olmaya tenezzül bile etmemeye çalışıyorum. Elhamdülillah, bizim aldığımız ahlak terbiyesi buna müsaade etmiyor zaten. Gerçekte size yine 'Siz' diye hitap ederdim, diğerlerine de... Gelelim Laz mevzusuna. Ben Karadenizli kardeşlerime asla laf atmıyorum. Dediğim gibi bu ilginç fikirlerim yüzünden bana bu şekilde söylendi. Dilerseniz, incelemeyle, benim konularımda bu şahısları görebilirsiniz. Eğer Laz Kardeşlerime bilmeden bir saygısızlık ettiysem özür diler ve gereğini yaparım.
Forum Üyelerine hitap ederken kullanıcı ismiyle hitap ediyorum. Örn: Murat Çömez. Bu saygısızlık değil, resmiyetin ve ahlakın gereğidir kanaatimce. Teşekkür ederim.

@vahapaydin
vahapaydin;
Gerçekten çok şiddetli. Bunun gibi bir şey düşünebilirim. Teşekkür ederim. :)

@Bülbül-i Nâlân
Bak genc kardesim...

1. Ben senin konularini tek tek ayrintili okuyacak degilim sadce öyle bir göz gezdirdim aceba laz'lar hakkinda kim yazmis diye ama bulamadim ve yasini da arastirmadim.
2. Ben seni kücüksün diye ne kück gördüm nede kibre kapildim.
3. Ben sana saygizisin demedim ve seni klavye kahramani olarak da görmedim.
4. Terbiyesiz kelimesi benim agzimdan nerede cikmis göstere bilirmisin?
5. Ben karadenizli'lere laf atiyorsun diye bir sey demedim, bana lafatanlari göster dedim bunu da yapamadin. Aksi takdir de sen kendin yazdigini düsünürüm dedim.
6. Murat Cömez yaziyorsun diye ben sana saygizis yada resmiyetsiz diye bir kelime ettimmi.

Madem yasini saklamiyorsun, ozaman profilin de acikla. Bunda kötü bir sey yok. Bir de birinin hakkinda yazarken dogrulari yaz, benim yazmadigim seyleri yazip da insanin morelini bozma. Kücüksün diye sana birsey demiyorum, inan bana daha ögrenecegin cok seyler var. Sana tavsiyem ileri de sana yardimci olacak kisilerle fazla tartisma ve büyüklerinin sözünü dinle ve yanlis cevaplar verme. Birgün o kisiler sana lazim olur. ;)

Sele altina, arkaya bakacak sekilde bi kamera takin. Cok daha rahat edersiniz.

@Mehmet Tuğrul CANBAŞ

Aynı ürün bende var. Resimdeki gibi kuvvetli ışık vermiyor.

Geri