- Tepki
- 18
- Bisiklet
- Bisan
Evet arkadaşlar. Forumda 'Laz mısın?' 'Bu ne biçim fikir?' 'Manyak mısın abi?' türünden cümlelere maruz kalmış biri olarak tekrardan bu dahiyane fikirlerden bir tanesi daha aklıma geldi. [emoji2] Trafikte arkamdan gelen araçdan muzdaribim. Hele hele tekerime kadar yapışan arabalardan... Bunun yüzünden sürekli düşünüyorum. Ne kadar acaip fikirler olsa da danışmak istiyorum sizelere
Bisikletimin arka teker vidalarına iki tane yere paralel hafif çubuk çekmeyi planlıyorum. Bu çubuklar yaklaşık yarım metre olacak. Bu çubukların ucuna yine hafifinden köpük, boş bidon monte etmeyi ve bu montelemiş olduğum parçanın üstüne de koca koca 'Bisiklet Ulaşım Aracıdır; Görmezden Gelme!!' yazmayı düşünüyorum. Bu şekilde araçlar bana ışıkta yapışamayacaklar. Yine aynı şekilde eğer bir sistem uydurulabilirse arkadan çarpan bir aracın çarpma şiddeti bu sistem üzerinde dağıtılabilir ve tekere çarpmaz. Bisiklet, denge sağlanabilirse, sadece hızlandığıyla kalır ve bu sistem parçalanır sadece. Düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler... [emoji4] [emoji4] [emoji4]