Güncemden
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 429
- Bisiklet
- Giant
Daracık yol emniyet şeridi yok çizgiler neredeyse silinmiş ayrıca baya da işlek bir yol bence orada hızla gidip(bisiklet içinde hız sınırları olduğunu unutmayın) test yapmanın pek bir manası yok daha boş sakin yollar seçilebilirdi, dikkat etmek zorundalar diye birşey de yok evet birçok öküz var ama bu araç sadece yakın geçmiş diğer şeride girmek istemediği için, bence abartılacak birşey yok burası Türkiye, avrupa değilki araçlar bisiklete yol versin burdan atıp tutmak kolay, bu atıp tutan arkadaşları icraatta görmek isterim mesela Bisikletli Ulaşım Platformu etkinliklerinde yada kendine yakın geçen aracı durdurup kafa göz dalarken... Sadece burdan tüm araç sürücülerine hakaret etmekle olmuyor sonuçta bizlerde motorlu araçlar kullanıyoruz birzdaha çift yönlü düşünün.
bu konuyu yada tek bir kişiyi hedef alarak falan yazmadım sakın yanlış anlaşılmasın genel olarak bu konudaki görüşlerimi bildirdim
bu konuyu yada tek bir kişiyi hedef alarak falan yazmadım sakın yanlış anlaşılmasın genel olarak bu konudaki görüşlerimi bildirdim