Scudo Sports

Araç içinde bisiklet taşımak

Scudo
@sonyaz bu resime bakarak söylemiştim.

• Beğen
Tepkiler: sonyaz
Yahu bu kadar uğraşmaya ne gerek var? Araba kullanmayın atlayın bisiklete en iyisi o :D

@DayKnight
Bu fotoyu gördüğümde çocukluğum aklıma geldi. İlkokulda iken babamla arabayla il dışına çıkıp bir mağzadan bisiklet almıştık,bisiklet mağzada kurulduktan sonra buna benzer şekilde,aracın arka koltuğu yatırılarak araca konulmuştu.Bende yanında bağdaş kurup,sağa sola çarpmasın diye oturmuştum. Vay be ne günlerdi onlar. :)

@-Skynet- Ilk gunlerde ben hep boyle tasidim hocam :)) Yukarda arkadaslardan birisi arka koltukta tasimayi gosterdi sagolsun, artik oyle tasiyorum ;)
Bu arada 17 yil aradan sonra aldigim ikinci bisikletim bu oldu.

@Noldor
Çamurluk kullananlar için zor bu yöntem. :)

@Saburié
Bu araca motor bile sığar. :D

Aslında araç üstünde yatık olarak taşımak için aparat takmak,sık sık araçla bisiklet taşıyanlar için güzel bir yöntem olur.

Bende Opel Corsa var. Arabanın çiftli arka koltuğunu yatırıyorum. Bisikletin de ön lastiğini söküp, bisiklet sallanmayacak şekilde yan yatırarak yerleştiriyorum. Bu güne kadar sorun yaşamadım ama bu taşıma şeklinden de çok memnun olduğum söylenemez.

Eğer sık sık arabada bisiklet taşıyacaksanız, en güvenli yöntem bisiklet taşıyıcısı almanız olur.

taşıyıcı yerine bagaj candır, taşıyıcıyı kullanırken tedirgin oluyorum seasucker tekli var uzun yola gideceksem ve bagaj dolu değilse kesinlikle taşıyıcı yerine bagajı tercih ediyorum

Kaan.Özçelik, Kaskınız nedir?

Kaan.Özçelik, hocam bi kaç yıl önce bu arabanın aynısı vardı bizde sanki bisiklet için üretilmişti kendisi. arkaya en az 2 bisiklet koyup tamirciye götürmüşlüğümüzü hatırlarım. hemen hemen her yaz başı. sanki araba bi şeyler taşımak için üretilmiş ?

linea aracım var .çatalcaya gittiğimde bisikleti bagaja koyup,bagaj kapağınıda bağlasam ceza yermiyim deneyen varmı?

@ikincibahar
eğer arka koltuklar boşsa ön tekerleği söküp arka koltuklara koymanızı öneririm hem başkalarını tehlikeye atmamış olursunuz hem de bisikletine bagajda zarar gelmez

• Beğen
Tepkiler: ikincibahar
teşekkür ederim.daha yeniyim.bugün bakırköy sahildeydim aracımı almadım. esenlerden bakırköye bisiklet sürdüm. ama rüzgar tersden esti zor oldu benim için başlangıç olarak.

Geri