Scudo Sports

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

saris sektördeki en iyi markalardan biridir. güvenle alabilirsiniz.

Scudo
@Holiganguc thule ve saris en bilinen iki firmadan zaten. Araştırıp karar vermek doğru olur.

(link)

Bunu kullanan var mı?

@atasoy gördüğüm kadarıyla ürünün ağırlığı 12kg. Arabanın kapısına aşırı baskı yapmaz mı? üstüne daha bir de bisiklet konulacak, yerine göre bu iki biisklet de olabilir. Kullanan varsa daha iyi bilgi verebilir. Biz de öğreniriz

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@alper 76
Böyle bir test videosu var. sağlam görünüyor.

Arkadaşlar şu ürünü tavsiye ederim. Hem her araca uyuyor (Daha önce seat Toledo da kullanıyordum, şimdi Subaru XV hatchback)
hem de çok kaliteli ve fiyatı da uçuk değil.

(link)

Merhaba, bir kaç tane değiştirmeme rağmen en randıman aldığım "Rack Republic Bisiklet Taşıyıcısı" oldu. Ben aldığımda fiyatı yüksekdi. Şimdi çok makul hale gelmiş. Özelikle arabada taşıyıcılar için iyi model almak gerekiyor ve özellikle taşıyıcının ayaklarında ve bagaja geçen yerlere ekstra ince lastik döşemek gerek. Ağırlık geldikce yumuşak metal arabanın bagajının boyasını attırıyor.

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
Kalıtesizz markalardan uzak durun hem bisiklete zarar verir hem seyir halinde olası düşme kayma gibi durumlarda arkadan gelen arabaya kaza yaptırırsa çok daha kötü sonuçlara yol açabilir.

185 tl ye taşıyıcı almıştım Peruzzo marka.. italyan ve sırf buna kafa yoran bi marka.. 2-3 bisiklet taşıdığım oldu uzun yolda ve kayışlarla güzel gerdirir bağlarsanızz herhangi bi sorun olmuyo... bu arada fiyatı kurdan dolayı 217 tl ye çıkmış sanırım :)

(link)

Bu konuda güncel bilgi / deneyim paylaşacak arkadaş var mı?

@Fırat İler

şu taşıyıcıyı (peruzzo venezia 3 lü alüminyum)

8c9e0ba0440ce312490fe83d2000d5dc.jpg

şu aracıma (volvo c30 2010 r design d-rive)

1f468a386c874771e19727f641d01cf5.jpg

monte edemiyorum mesela ..
spoiler yükü taşıyamıyor maalesef ..

alın size bir kullanıcı geri bildirimi [emoji3]

@Battutaettanci

spoiler'ın arkası da cam sanırım.

Bu araç arkası bisiklet taşıyıcılar tam anlamıyla bir tasarım rezaleti diyebiliriz. Açıkcası evropelilerin bir alaturkalığı sözkonusu. Şöyleki yeni nesil araçlarda özellikle haçbak araçlarda bagaj kapağı tamamen cam olarak tasarlanıyor. Bu taşıyıcı ayakları ister istemez bu cam yüzeye basmak zorunda. bu durumda bagaj camının kırılması olası. Bir diğer sorun taşıyıcı kancalarının menteşe boşluğuna girmemesi. Adam imal ettiğinde bir denemesini yapar yahu. Sonuçta ortada ciddi bir tasarım uyumsuzluğu var.

• Beğen
Tepkiler: Homer
@Battutaettanci Arka koltukları yatırıp ön tekeri çıkararak araç içinde taşıyorum. 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum.

Araç arkasında taşımak trafikte tehlikeli diye düşünüyorum. 15 bin lik bisiklete gelip birinin vurmasını istemem.
Tavanda da taşırken, araç park edildiğinde göz önünde olması gerekiyor. Tavanında bisiklet olan araç otoparka bırakıldığında sıkıntı olabilir.

O yüzden mümkünse araç içinde taşımayı tavsiye ederim.

@NKurtuldu

aslında en mantıklısı .. teker nasıl çıkartılıyor onu bir öğrenmem gerek tabi önce :) gülmeyin tamam :/

Ben de Audi a3 var arka koltuklar yatınca teker çıkmadan arkaya sığıyor caprazlama

28 jant

Bu ürünü (link) geçen hafta arkadaşıma aldık.

Arabası Daewoo Matiz, Bisiklet ile aynı boyutta nerdeyse :) 2 Bisikleti çok güzel taşıyor .

@NKurtuldu
Bende opel astra var j kasa. Arkada tasimak icin modellere bakıyordum. Bu mesajinizdan sonra sanirim arabanin icine atarim artik. Zaten hanimin bisiklet katlaniyor. Benim bisikletide once tekerlekle denerim. Olmazsa artik tekeri söker öyle koyariz :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İdeal olan bence çeki demiri ne takılabilen ve kendi fren ışığı vs olanlar. Ama 5 kuruşluk çeki demiri acaip pahalıya geliyor. Ruhsat vs yenilemen gerekiyor.
Thule un test videoları n da en sağlam duran ama maalesef en pahalı olanlar da bu modeller
(link)

Ben her araca uyabilsin bir daha almayayım diye şunun düşmesini bekliyorum çok beklerim diyorum :)
(link)

Bir indirim furyası başladı ama fiyatlara vergiye bakarak almak belki mümkün olabilir. Bu arada tekli saris uygun gibi..
(link)

Geri