@babajanovic @cazci konuyu açan arkadaşa atıyorum 50 kişi mesaj yazdı..Neyi doğru yaptığı,neyi yanlış yaptığı izah edildi..Konuyu açan arkadaşta görüşlerden yararlandı sanırım ve harekete geçti..Yani konu kapandı diyebiliriz..
Aslında konuyu canlı tutuyoruz burada..Söylenecek herşey söylendi zaten ama konu içindeki bir mevzudan dolayı konudayız..
Konuyu açan arkadaşa saldıranlar bence ceza almazlar ama bu konudaki bir mesajı yüzünden bir bisiklet sever arkadaşınız,para veya hapis cezası alabilir..Bu ihtimal var..Ben bundan rahatsızım..!
Ben bir bisikletlinin,bir mesajı yüzünden(içeriği ne olursa olsun) ceza almasını istemem..Bu kişi ister ateist,ister Müslüman olsun..!
Sonuna kadar düşünce ve ifade özgürlüğünü savunurum..
Forumun kuralları belli..Kurallara aykırı gördüğümüz mesajı yönetime iletiriz..Hepsi bu..Başka bir şey yapmamıza gerek yok..
Cazcı;17 yaşında babasından şiddet görüp laptobunu açmış bir çocuğun bilinci yerinde olmayabilir..
40 yaşında karısından yeni ayrılmış birisi,5 bira içip laptopu başında bilinçsizce vakit geçirebilir..
Sanalı çok ciddiye almamak lazım..Ben empati yapmaya çalışıyorum..
Her canımızı sıkan mesajın ekran görüntüsünü alıp,savcılığa mı gidelim yani?
Gülüp geçmek,hoş görmek çok mu zor?
Bugün hapiste bir sürü çocuk nette yazdıkları yüzünden yatıyor..Yazık değil mi bu çocuklara?
Ben bu cezalandıralım,hapse atalım,para cezası keselim,linç edelim tavrına karşıyım..
Canın mı sıkıldı?
Kapat babacığım bilgisayarını..
Bakın geçen gün Cem Yılmaz sanalı bıraktığını açıkladı..Budur işte..Canı sıkılan kapatsın bilgisayarını..