Scudo Sports

Arabayı sattım 1 yıldır elektrikli bisiklete biniyorum

Bisikletin gündem olabilmesi için Türkiye de ünlü isimlerin bisiklet hakkında demeç vermeleri gerekiğini ünlülerle irtibata geçilmesi ve destek talebinde bulunulması gerektiğini bu forumda 5 ay önce belirtmiştim. Anca böyle 100 de 40 zam yapınca ses geliyor demek ki.

Scudo
Neredeyse gelen her 3 yorumdan 2'si olumsuz.

Garibime gidiyor :naslyany: Bisikletforumdayiz ve destekten cok tepki var :snzdglsn:

Anlasilan (en azindan yorum yapanlardan bahsediyorum) tek ortak noktamiz bisiklete binmek. Bisikletin magazinsel de olsa (reklamin iyisi kotusu olmaz diyorum) basında gorunmesi beni sevindirdi.
Kendimi, "sevinen forumdaslar pek yorum yazmamis herhalde" diye teselli etmeye calisiyorum, cunku bu kadar tepki gosterilmesi bana gore mumkun degil :(

Şaşiriyorum bu duruma ve bunca negatif yoruma, çunku bu durum, bisikletin yayginlasmasinin aslinda pek de umrumuzda olmadigini gosteriyor.

Uzgunlugumun asil sebebi de "bisiklet kulturu bisiklet kulturu hödö hödö" diye en zor anlarimizda sigindigimiz bu soylemin ne anlam ifade ettigini kendimize aslinda pek sormamisiz, cok da merak etmemisiz acikcasi. Sormus olsak, kafamizda gercekten bir resim olsa "bisiklet kulturu" hakkinda, bisiklete binen herkes, yoldaki her bisiklet bizi mutlu eder cunku. :snzdglsn:
En azindan beni oyle yapiyor :)

Gercekten de bu kadar az olumlu yorum mu yapiliyor bu basliga? Yok mu aslinda icten ice mutlu olan ama "ben yorum yazmadim" diyen?

@S-Works Yaklaşık bir taksi şoförü, uzun yol şöforü kadar günlük ihtiyacınız oluyorsa size arabaya mecbursunuz zaten. Günde 50 km ortalama normal üzeri bir değer, sizinki gibi veriler istatistikte hesaba katılmayan %5'lik aralıkta kalır.

@Serkan Mıstınoğlu hocam katılıyorum, bu haberden olumsuz yorum çıkarabilmek cidden zor olsa gerek. Pes diyorum, sanki araba forumundayız, o kadar olumsuz eleştiri.

Mtv zammına bende karşıyım falan ama bu haber deki esas nir ünlünün bisiklete binip insanlara medya üzerinden sizlerde bisiklete binin demesi, bunun güzelliğini idrak edemeyen zihniyete pes

Bir hanımın böyle bir devirde arabasını satıp elektrikli dağ bisikleti sürmeye başlaması taktir edilesi bir kişilik sahibi olduğunun göstergesidir :) Zaten elektrikli, ne diye koltuğu yükseltip rahatını bozsun ki :)

Sevindirici. Konuyu yeni gördüm. Yaptığı takdire şayan. Artık magazinde şöyle başlıklar da geçer: "Flaş, flaş, flaş! Ünlü bilmem neci son model lüks bisikletiyle objektiflere yakalandı!" Tek endişe ettiğim konu hala vergi. Tabi sokakta her kesimden bisiklet kullananın sayısının artması güzel.

1 yaşında bebeğimiz var. Otomobile mecburum. Ama genelde ihtiyaç olmadıkça kullanmadigimdan aylardır yerinden oynatmadigimi farkettim. 30kn uzaktaki avm'ye bile bisikletle gidiyorum. Bisikletle gitmek daha keyifli geliyor. İşte yoruluyorum bisiklete binince açiliyorum, enerjim yükseliyor, moralim düzeliyor. Araçla trafik de olursa sinirim bozuluyor hapsolmuş gibi hissediyorum. Aslında otomobil aşığı biriyim ama İstanbul trafiğinde sağolun almayayım...

Geri