Scudo Sports

Arabanın arka camın taşıyıcı kanca takılması?

Tepki
33
İsim
Ömer Faruk ŞAHAN
Bisiklet
Carraro
Selamun Aleykum. Sizden acil yardıma ihtiyacım var. Hepsiburada.com dan acs 2 bisiklet taşıma kapasiteli bisiklet taşıyıcısı aldım. Arabam Citroen C5(eski kasa 2008 model). Bagaj kısmı sadece camdan oluşuyor. Aca benim merak ettiğim konu taşıyıcı halatlarını veya iplerini işte cama takarsam eğer cam da sıkıntı olur mu ? Cama takmaktan başka da çarem yok. Lütfen bana yardım edin. Cam da kırılma veya başka birşey olabilir mi ? Plastikten yapılmış o parçalar. Ama ben yine de bez koymayı düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor ? Ürün elime yeni geçti.

Scudo
Bence riskli bir şey 16 yaşında araba kullanmak. ;) Servise bir danışın. Onlar daha iyi bilirler..

• Beğen
Tepkiler: berktx ve wenom
Farketmez araban hachback tamam bende kullandım arabam uno idi üst kısma yani menteşe görevi gören yeere sağlı sollu takıyorsunuz bi sıkıntı olmaz

Ama direk cama temas ediyor arabayi ben sürmüyorum bizim Arabamız ;);)

Sağlı sollu nasıl takacam ki ? @ayhandeniz71 abi ?

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Ürünü aldığınız yere sorun? Olmadı değişim talep edersiniz..

Aracımız citroen c 5 eski kasa 2008 model arka tarafa bisiklet taşıyıcı takacam ama sıkıntı cama gelmesi herhangi bir sıkıntı olur mu size danışmak gereği duydum.
Teşekkür Ederim...
Acil cvp verebilirseniz çok memnun olurum

Bence araya bez, sünger, karton vb malzeme koysanızda Sıkıntı olma olasılığı çok yüksek..Mümkünse metal yüzeye takmaya çalışın..Özellikle 2 yada 3 bisiklet birden taşıdığınız zaman basınç artacağı için hasar oranıda artacaktır..

Ben kendi bisikletin dışında bisiklet tasimayacagim ama herhangi bir sıkıntı olur mu acaba 20 kilo civarında @Kardanad

Geri