Scudo Sports

Araba Çarptı

Scudo
@Rıdvan UĞUR

Hastaneye gitmeliydin . İç kanama geçiriyor olabilirdin . O an farkedemezsin bunu zaten . Bu tür ölümler çok oluyor . Kaza oluyor , adam sağına soluna bakıyor birşeyim yok diyor , evine gidiyor , biraz uzanayım diyor , sonra uzandığı yerde hayatını kaybediyor , iç kanama geçiriyor ama farkında değil .

• Beğen
Tepkiler: Rıdvan UĞUR
@Rıdvan UĞUR

kesinlikleee , o konuda da şanslıymışız . Benim kaza yaptığım yolda normalde bir sürü belediye otobüsü ve dolmuş falan olur , hiç biri de normal hızda gitmez bilindiği üzre ... ama o anda yol bomboştu :) şans işte .

kardeş çok geçmiş olsun sana bişey olmamış ya boşver tekeri felan.aslında bazı arkadaşların eleştirdiği ters yoldan gidilir miye çok katılmıyorum zaten kazanın oluş sebebi sadece ters yönden gitmen de değildir.bisikletin aydınlatması vs de etkili.bence şehir içi bisiklet kullanımında maksat spor olmamalı mümün oldğunca yavaş şekilde ulaşım sağlamalı.spor yapmak için daha ideal şeyler bulmalıyız yoksa küçük büyük hiçbir şehrin insanında hayır yok artık caddelerde terör esiyor.bu gece başında biri olsun kardeş BULANTI KUSMA HİSSİ DALGINLIK ÇİFT GÖRME vs olursa acilen hastanenin yolunu tut derim.bazı beyin travmaları hemen bulgu vermese de zamanla tablo oturunca müdahale gerektirecek durum doğurabiliyor Allah korusun

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun .Sürücülerin çok büyük kısmı siz sanal karaktermişşiniz gibi yok saymakta her an dikkat etmekte büyük fayda var.

• Beğen
@MeLiSBuRCu

Belkide haklısın.
Ancak işte bildiğim şeylere baktım. İç kanama belirtiside göstermiyordum. Bende birşeyim olmadığına karar verdim. Ama her zaman doğru karar bu olmayabilir. Belkide hastaneye gitmek en iyisi. Ama o anki psikolojimle hep en iyisinin olmasını umuyor insan.

Düştüğüm yerde sırt üstü uzanırken kendi kendime hala "olmamıştır. Bu araba bana çarpmamıştır. Bana olmaz. Ben kaza geçirmem hep başkaları geçirir" diye düşünüyordum. İnsan kendini öyle bir pozisyonda hayal dahi edemiyor. ve o anda da ister istemez kaza geçirmiş olsanız bile ufak bir sıyrıkla atlatmış olmayı umuyor ve hastaneye giderseniz olayın bir şekilde büyüyeceğinden korkup benim yaptığım gibi dosdoğru eve gidiyorsunuz.

Ama dediğim gibi bu her zaman doğru karar olmayabilir.

@Mehmet Ergene

kask konusunda diyorsanız , bazen takıyorum bazen takmıyorum yalan söylemeyim şimdi . Saçımı örüyorum zaten , kask gibi oluyor :p

@MeLiSBuRCu

melis hanım böyle bi hikayeyi de ilk defa duyuyorum maşallah demirden korkunuz yokmuş :D Allah korusun siz iyisimi yol hakkını karşı taraftan yana kullanın da daha nice zaman forumda paylaşımlarınızı okumak nasip olsun

@Rıdvan UĞUR

Yaa seni çok iyi anlıyorum , ben de hastaneye gitmemiştim , araç sahibi şoka girmişti zaten . Ben yere düştüm sonra anında ayağa kalktım o an böyle hayat durmuştu sanki , hiçbir ses duymuyordum , hani bomba patlar da kulağında sadece bir çınlama olur başka birşey duymazsın , aynen öyle ... Bisikletimi kaldırdım yerden , sapasağlamdı , bütün yol plastik parçası olmuştu , ama bu parçalar bisikletime değil de bana çarpan araca aitti :) belki de aracın ön aksamının bu kadar yumuşak olması kurtarmıştı beni . Bisikletimi kontrol ettim sağlamdı , sonra kendimi kontrol ettim :) ( bisiklet aşkı bu olsa gerek ) sonra olay yerine toplanan insanlarla konustum biraz , su getirdiler su içtim , sonra bisikletime atladım vınnn , arkamdan bakakaldılar :D ama sonra arkadaşımın yanına gittim , arkadasım elinden kan damlıyor dedi , bi baktım cidden elimden şıp şıp şıp kan damlıyor yere :) sonra sağ bacağım sızlamaya başladı , belki de iç kanama geçiriyor olabilirdim . O hatayı ben de yaptım işte ...

• Beğen
@egehan

Ayna kullanın arkadaslar zefalin ufak aynalar var ucuz. Biz tedbiri elden birakmayalim kaza gelecekse bir sekilde geliyor. Büyük gecmis olsun bu kaza herkeze ders olsun.

• Beğen
Çok geçmiş olsun Rıdvan, ucuz atlatmışsın. Kask alma işlemini hızlandırmalıyım bu yazıdan sonra :)

Bazı arkadaşlar trafik akışının tersine gitmenin yanlış olduğunu söylemişler. Karşıdan gelen aracı görerek hareket etmek daha mantıklı, arkadan gelen aracı farkedemeyebilirsin sonuçta..

• Beğen
arkadan gelen aracın seni farketmesi için far kullanıyoruz o yüzden. :) reflektörlü şeyler takıyoruz falan... sonuçta yürüyüş yapmıyoruz, araç kullanıyoruz. iyi bi flaşörünüz varsa gayet güzel farkedilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cahit Türk
Geçmiş olsun. Trafiğin tersinden gidince park halindeki araçlardan inen şoförleri de daha rahat görüyoruz. Hoş, onlar yine de bizi görmüyor ya neyse.

• Beğen
Geri