Scudo Sports

Araba çarptı...

Tepki
0
İsim
Mustafa
saygısız türkiye insanları her yerde. Birde bisikletliyiz diye üste çıkmaya çalısıyorlar

Scudo
Geçmiş olsun.Ne yazık ki saygı diye birşey yok bizim şoförlerde...

Gecmiş olsun . Önüne baksana bisikletle yoldan gidiosun görünmüosunda zaten. Arabamada zarar verdin birde kac para bu araba biliomusun sen 100 liralık bisikletle ... Aracı büyük olanın yol üstünlügüne sahip oldugu tek ülke sanırım türkiye .

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
geçen bana yaptılar aynısını sağdan gidiyordum sürekli korna sıkıştırma sağa doğru ynaştım getçi ilerde ışıklarda sıkıştı takip ettim bisikletle yanına geldim camı açmasını istedim açar açmaz sol yumruğumla vurdum bitane araba sağımdaydı birazda atletik kilolu olduğumdan sağlam vurdum oracıkta ağzı burnu kan revan oldu ışıklar kırmızıda idi sürdüm bisikleti arkama bile bakmadan ne oldu ne olmadı bilmiyorum en son bikaç kişinin toplandığını gördüm sanırım aracı hareket ettiremedi

Benim anlamadığım arkadan korna ile sıkıştırıyorlar yoldan çekiliyorum,hızlanmıyor.Orada olmam sıkıntı.Artık çekilmiyorum hızlanıyorum korna çalmayı bırakıyorlar

Geçmiş olsun yurdumuzda motosikletleri bile hazmedemeyen şoförler var biz yola indiğimizde motorlu araç olmadığımız için hemen üstümüze çıkmaya çalışıyorlar

@maiboz
Helal olsun size keşke benim de öyle bi yapım olsa da ben de öyle bi tane geçirebilsem öylelerine

geçmiş olsun

bir kaç gün önce lastiğe hava basmak için yakındaki benzinciye gittim çıkışta beyefendi bakarmısınız diye bir ses geldi arkamdan durdum ve dönüp baktım oradaki pompacı amcalardan birisi ile aramızda geçen diyalog

pompacı abi : bu bisikletler ne kadar acaba

ben : abi bu bisikletler yaklaşık 1000 tl'den başlıyor 26000 tl'ye kadar gidiyor

pompacı abi : neee demek bu bisiklet şimdi 26000 tl'mi yani vaybe

ben : gülerek yoluma devam ediyorum

ülkemizde bisiklet ve bisiklet kültürünün durumu bu şekilde oldukça bundan ancak 50 yıl sonra bisiklet kültürü yerleşir ülkemize.geçmiş olsun.

geçmiş olsun dün gece de ben trafik kurallarından bi haber lavuğun birine girmemek için o korkuyla nasıl sıktıysam artık tutmayan frenim tuttu :)

Hayir boyle bir gun su 15 kisinin indiremedigi irlandali abi gibi biri cikacak icimizden, iki uc kisiyi indirecek, olay medyaya yansiyacak, ve ondan sonra hepsi hizaya gelecekler.

Bir de su var bence, biz bisikletciler adiri kilolu ve heybetli gorunume sahip degiliz, fitiz ve forma giyince daha da ince yapili gorunuyoruz, bu bize saldirsa da rahat yeriz gibi bir dusunceye mi kapiliyorlar anlamiyorum. Bilmezler ki fit ve yagsiz adam daha cevik dovusur, daha hareketli olur.
Malum ayi gorunuslulerin daha bir guclu sanildigi bir ulkede yasiyoruz.

• Beğen
Gecen gün dolmabahce beşiktaş güzargahında trafik ışıklarında duran halk otobüsüne; geniş kaldırımları bulunan yoldan bi anda bi yaya manevra yaparak otobüse dogru yöneldi,bisikletimde ikaz etme amaclı korna yerine plastik polis Düdüklerinden kullanıyorum, ilk çalısımda aramızda en az sekiz mt, kısa ikinci çalısım daha uzun bi solukla üçüncü çalısımda ise cigerimin yandığını hissedene kadar üfledim..telefondan kafasını kaldırmaya tenezzül bile etmedi..otobüsün ilk basamagına cıktıgı an kaskla ve sol ayağımla cok hafifcecik dokundum,bi anda hışımla karsımda küfürbaz bi insan haykırarak bağırmaya başladı ama nedense otobüsten inmedi..içimde bi upteyle Bisikletle bi sonra ki durağa kadar devam edip Gözlerinin içine bakarak söyledigim bi kaç cümleden olusan sitemimi dile getirdikten sonra yoluma devam ettim..

• Beğen
geçmiş olsun herkesin başına geldigi gibi benimde başıma bu tür olaylar çok geliyor dolmuşu omuzuma sürtürüp geçen oldu alıştım artık küfürü basıyorum erkek varsa insin aşşagı bölelerini anca dayaktan anlar

• Beğen
@emrthknr
Ben her zaman hızlanıyorum :) çok geçmiş olsun

Geri