Scudo Sports

Apple müşteri hizmetleri

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba.
3 gün önce apple storeden bir go pro hero4 silver modeli aksiyon kamerası aldım.
Alamadan öncede canlı iletişim kutusundan bir görevli arkadaşa ürün elinizde varmı varsa kaç günde bana
gelir diye mesaj attım.Anında cevap geldi evet ürün elimizde var 13 ağustos ta elinizde olur dedi ve linki yapıştırdı buradan da satın alabilirsiniz eveğer apple müşteri iseniz öyle giriş yapın dedi.
Bende denilenleri yaptım.Tak mesaj geldi ürün işleme konmuş 4-6 hafta içinde sizde olacak :)
Ertesi sabah aynı yöntemle başka iki görevli ile konuştum ürünün durumunu sordum.Ürün stoklarda yok sizin ürün ABD den gelecek.Yapılan yanlışklık için özür dileriz dedilier.İptal işlemide olmuyormuş :)
Neyse müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım kim size dedi 13 ağustos ta gelecek diye adını bilmiyorum unuttum dedim.Ne önemi var dedim ne yapacaksınız adamı işten atacak haliniz yok herhalde deim.Oda yaptırım uygulucaz dedi .Bende boşver dedim.Bekleriz artık yapacka bişey yok dedim.Kapattım telefonu takkk 1 saat sonra ürün telimat aşamasında istanbuldan kargoya verilmiş :)Şuan bulunduğum şehirde kargoda beni bekliyor.Adamların ürünün varlığından haberi yok.Tek ürün kaldığı için benim aldığımı anlayamadılar.Sistemde göremediler.Ne kadar berbat sistemleri var ise artık.Çocuğun günahını aldılar.Birde yaptırım uygulayacaklarmış :) önce kendilerine bir baksınlar.Neyse anlatmak istedim.Okuyanlara teşekkürler :)) sağlıcakla kalınız...

Scudo
ne yaptıracaklardı acaba.

Şaşırdım valla okurken. Keşke her firma apple kadar malının arkasında dursa. Ayrıca iptal olmuyo diyen vatandaş neyin kafasında acaba ben bayram günü iade almıştım çünkü para Türkiyeden gelmiyor.

@mehmet.ali bende anlamış değilim.Ürün Türkiye ye gelecekmiş ondan sonra iade işlemi gerçeleşecekmiş.Müşteri hizmetlerindeki arkadaş
sanki Apple 'ın sahibi gibi konuşuyor :) valla bilemedim tırstım sonra beklicez artık dedim.Yarın ürünü alayım tekrar arayıp güzel bir ders verceğim ...

Sipariş kargoya verilmemişse anında iptalini gerçekleştirebilirsin. Kargoya verilmişse teslim aldığın tarihten itibaren malın cinsine göre 7 - 14 iş günü içerisinde malı kullanmamak şartı ile hiçbir sebep göstermeden iade edip paranı da karşı taraf malı teslim aldıktan sonraki 7 iş günü içinde hesabına iade alırsın. Kanun böyle...

böyle söylemek üzücü ama bilinçsiz bir toplum oldukça çalışanlar her daim böyle ezilcek.günü birlikçiler yüzünden nerdeyse işverenlerin hepsi ölü maaşa işçi çalıştırıyolar(günü birlikçiden kastım niteliksizim ama her işi yaparım diyen eğitimsiz kardeşlerimiz, mecburiyetten bu durumda olanları tenzil ederim) ayrıca insanlar 10 yıllarca borca girip ev sahibi oluyor(borcunu ödeyebildiği sürece).o da zenginlikmiş gibi anlatılıyor başkaları tarafından.hiç iyiye gitmiyoruz..

Geri