Scudo Sports

Apple Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Kazuya telefon dediğim için özür dilerim ozaman :D madem iphone un var neden mail uygulaması kullanmayıp rakiplerimize prim yaptırıyorsun :D şaka şaka nasıl uygulama artıları ne mail e göre ?

@Güncemden evet ama hala OS X Mavericks kullanıyorum. OS X Yosemite bir ara geçecektim ama vazgeçtim çünkü OS X Yosemite Dock'a bir türlü ısınamadım. Belki ileride geçerim artık.

@Anonim bence kesinlikle geçmelisin aslında dock çokta farklı değil geç geç bak pişman olmazsın:krnz: ama birçok şeyde çok daha stabil mesela ben 3ds max te render alırken artık daha az ısınıyor ve daha hızlı hallediyor yani işlemciyi falan daha iyi kullanıyor keza ram belleklerinide

Şu son zamanda iphone mail uygulaması iyice canımı sıkmaya başladı mail kutusu çok kalabalık olduğundan sanırım yeni gelen maili açıyorum taa eski bi maile geçiyor tekrardan posta kutusunu güncelliyor.

@Anonim hocam en son konuşmamızın üstüne 2-3 ay geçti ozaman geçmeyi düşünüyodunuz yosemitiye :D az daha bekleyin el capitaine ne kaldı :)

@Kazuya

Mesajınızı okuyunca çok heveslendim dedimki mail problemlerini çözdüm ve hemen yükledim.

Yine microsoft yine saçma saban bir problem!

Kendi firmama ait aynı domainde 2 mailim adresim var ilkini kurdum sorun yok hatta program güzelmiş dedim ikinciyi kurmak istiyorum kurulamıyor sonra sildim uygulamayı ben yıllardır bıkmışım windowstan zaten birdaha bulaşmayayım :D

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
@Güncemden Daha iki gündür kullanıyorum ama iki 3 tane güzel özellik söyleyebilirim.
1.cisi arayüz. Yıllarıdır apple kullanmaktan mail arayüzü midemi bulandırmıştı:)
2. ekli olan iletileri acması ve iletmesi çok uzun sürüyor apple mailin. Bunda o sıkıntıyı şimdilik görmedim.
3.sü gelen mailleri otomatik filtreliyor. öncelikli ve diğer diye ikiye bölmüş. spam olmayan ama bankadır, firma reklamıdır falan olan mailler diğere düşüyor ve bildirim olarak da gelmiyor. işini yürüttüğün mailler direk öncelikli kısmına düşüyor.

Kullandıkça yorumlarım yine.

@mehmet.ali 2 mail çalıştırmaması saçmaymış, üzüldüm sizin adınıza:( ben bayadır bakıyordum yeni bir mail uygulamasına çünkü ne mac de ne de telefondakinden memnun değildim çok. elbette iş görüyorlar kötü değil ama, yukarıda da dediğim gibi biraz sıkılmışım sanırım:)
bu arada bisikletinizi satışta gördüm, resimler de bisiklette mükemmel, söylemeden edemedim:)

@Kazuya şu otomatik filtreleme olayı süpermiş kesinlikle apple ın bunu geliştirmesi gerek ama tek domain desteği kötüymüş bende düşündüm indirmeyi ama hem kandi adım hem info falan olmaz ozaman, apple ında bu güzelliği var sınırsız sayıda mail adresi kurulabiliyor işte

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Apple mail tırt. Windowslu telefonlarda istediğin kadar adres ekle, iş adresi olsun, kendi özel şeyin olsun. Outlook oldukça güzel.

@Mehmet Cemre Kısa iOs veya Apple kullandınız mı hiç veya windows 3.1,95 vs.? Kıyaslamak ve kesin hükümler vermek için işletim sistemlerini ve cihazları uzun süre kullanmış olmakta fayda var. Monokrom (siyah üzerine yeşil,turuncu vs) dahili ekranlı 5.25" floppy drivelı McIntosh'u 286 math processorü (zamane RAMi yanılmıyorsam) haricen takılan PC ile aynı anda kullanmış birisi olarak sadece merakımdan soruyorum.

Edit : Ayrıca yanlış olabilir ama bildiğim kadarıyla Windows 7den sonraki versiyonları ve NT dışında MS-DOS üzerine kurulmuş grafik yazılımıdır. Yani arka planda esas çalışan 30-35 yaşındaki ve tabiki zaman içinde geliştirilmiş MS-DOS tur. Gördüğünüz ekran görüntüsü gelişmiş grafik yazılımıdır (yeni nesil genç kuşaklar siyah üzerine beyaz yazılardan oluşan bir ekranı veya eski nesil muhasebe programlarının görüntüsünden pek hoşlanmaz :) ) . Son versiyonlar MS-DOS u emülatör olarak kullanır yani tam onun üzerinde çalışmaz. Windowsunuz çöktüğünde (ki çok olasıdır her windows kullananın işletim sistemi en az bir kere çökmüş, bilgisayarına en az bir kere format atılmış veya en az bir kere mavi ekran hatası almıştır, google da en çok aratılan kelimelerdendir free virus software :D ) DOS kullanarak format atarsınız veya güvenli kipte (ki direk DOS tur) açıp kurtarmak için tırmalarsınız. Steve Jobs veya Bill Gates babamın oğlu değil ama sayacağım ticari uçakların her biriyle en az 20-30 saat uçmamış birisi Boeing şöyle, Airbus böyle, McDonnell Douglasa kıçından biniliyor efendim çok rahatsız, Bombardier çok bomba, Cessna düşüyor, Fokker kalkıyor yorumlarını desteksiz yaparsa detaylı açıklama yapmakta fayda görüyor insan.

WhatsApp Web artık "iPhone" desteğine sahip

31643 dosyayı görüntüle

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz dönemde "Web" sürümünü görücüye çıkartmıştı. Apple'ın iOS işletim sistemindeki kısıtlamaları nedeniyle başlangıçta sadece Android, Windows Phone ve Blackberry platformlarına getirilen WhatsApp Web, bugün iPhone tarafına da destek vermeye başladı.
WhatsApp Web bildiğiniz üzere standart internet tarayıcıları üzerinden sohbet edilmesine imkan tanıyor ve kullanmak için mobil sürüm üzerinden internet sitesindeki QR kodun taranması yeterli oluyor. Artık dünyanın en çok kullanılan akıllı telefon modellerinden iPhone'lara da destek veren servis, diğer platformlar ile benzer olarak "Ayarlar" içerisine yerleştirilen "WhatsApp Web" ibaresiyle aktif edilebiliyor.
Kısa süre içerisinde bütün iPhone kullanıcılara gelmesi beklenen özellik, servisin önemli bir eksiğini ortadan kaldırıyor.

Kaynak : (link)

Öncelikle şunu söylemem gerekir ki yol bisikletçiliğine seneye başlamaya hazırlanıyorum malum ygs Lys Sınavları'na gireceğim inşallah, ders aralarında foruma girip Konuları inceliyorum vs vs.

Neyse konuma gelecek olursa ders için farklı yerlere gitmem gerekebiliyor bu yüzden de ben ulaşım olarak bisikleti tercih ettim. Ancak telefonum (iphone6) koyacak yer bulamıyorum cebime falan koysam korkuyorum. Sele altı çanta alsam ne kadar Güvenli olur veya başka bir öneriniz var mı?

Bu Yazıyı yazarken şu apple ın gereksiz kelimeleri büyük harfle yazmasından da mağdur oldum bu arada :) .

@BF Okuru O özellik 3-5 seneye anca gelir iphonea :D JB yaptım sırf bunun için çok faydalı güzel bir özellik ama kaldırmak zorunda kaldı jbi.

Beyler Macle Windowsu karşılaştırmak çok doğru değil. İhtiyaçlara göre tercih meselesi, benim 1.5 bin tllik laptopum var, bu laptopla aynı özelliklerde bir mac almaya kalksam fiyatı 4 - 5 bin tl, bilgisayara ram eklemek istesem mümkün değil, donanımında herhangi birşeyi değiştirmek mümkün değil. Hem parasından hem de donanımla ilgili kısıtlamalar yüzünden tercih etmedim. He şimdi benim laptopu bilmeyen biri alırsa "tüü bu ne kasıyo bu, uff windows ne kadar kötü" falan der. Ama neyi nasıl kullanıcağınızı bilirseniz böyle problemler yaşamazsınız. Aynı anda 7-8 visual, android, atmel studio, 50-100 tane chrome sekmesini kasmadan çalıştırabilicek durumda.

Burda tıkanmasının sebebi de işlemci falan değil ramı 6 gb olduğu için daha fazla açması fiziksel olarak mümkün değil. Gün boyu çalıştığımda akşam bakıyorum o kadar çok sekme açmışım ki, tee sabah açtığım sekmeler duruyor, alt+tab yapınca programlardan ekran falan dolmuş :) İçine 2 tane 8 lik ram koysam bu sayılar daha fazla artabilir. Genelde yaşadığınız problemler hep donanımla ilgili, işletim sistemi ile değil ama çoğu kişi bunun farkında değil.

Yani kısacası, aynı donanımda maclerin "tak-çalıştır" performansı ve stabilitesi daha yüksek. Ama doğru "customize" ederseniz, windows daha fazla mutlu eder.

@Anonim Merhabalar :) Ben de aranıza yeni katılanlardanım :) Gerçekten fiyatının hakkını sonuna kadar veren bir marka.Keşke daha önce alsaydım diye düşünmeden de edemedim kullanırken :) Daha yeni olduğum için Mac i yeni yeni öğreniyorum fakat,işletim söylendiği gibi çok çok üstün Windowstan fakat yine de bunca sene kahrımı çeken,işimi gördüğüm,oyunlarımı oynadığım Windows u da kötülemeyeceğim :)

İ Phone 6 16 GB Uzay Grisi
MacBook Pro Retina 13.3" 2015

Geri