Scudo Sports

Apple Kullanıcıları Kulübü

@Ghost senin model hangisinden?

@Kahveci107 bilgi için çok teşekkür ederim. 4S kullanıyorum yedek alıp denemek gerekiyor eğer performans açısından fark yoksa, ben geçiş yaparım sanırım.

@Anıl Küçükgöksel evet diğer yorumlara da bakacak olursak şarjda gerçekten fark var görünüyor.

@yasin çalış ekledim :)

@Kazuya benim en çok merak ettiğim performans konusu işte ama yorumlara bakacak olursak pek sıkıntı yok gibi görünüyor. Bilhassa şarj konusu ama deneyim gerekiyor tabii ki. Evet bahsettiğim video oynatıcısı mükemmel. VLC artık güzel değil. Zaten VLC son sürümleri hiç beğenilmiyordu kurmakta kararsızdım ve son anda vazgeçip MPlayerX kurdum gayet de memnunum. Bugüne kadar gördüğüm en iyi video oynatıcı diyebilirim. Peki mp3 dinlemek için önereceğiniz bir uygulama var mı iTunes dışında? Gerçi iTunes kullanıyorum memnunum ama öneriniz varsa bakabilirim. Spam sms vs. eski sürümlerde de vardı ama 8.3'te geliştirilmiş olabilir tabii.

@mehmet.ali ufaklık telefonu sürekli yere mi atıyor ya :D

Scudo
@Anonim inanın itunesu tam anlamıyla çözmek baya vaktımı aldı, o sebeple biraz sefasını sürmeden bırakmak istemiyorum:) ama bilen varsa ben de önerilere açığım

@Anonim ben de bi 5s var bide iPod touch 5 var senin bende Işık gördüğünden beride mac alasım var :D:koptum:

@Kazuya aynı düşüncedeyim. iTunes uygulamasına öyle alıştım ki, onun dışında herhangi bir uygulama ilgimi çekmeyecek seviyede. Hatta Apple Store'dan baktım şimdi şöyle sonuçlar çıkıyor ama hiçbirini kullanmadım henüz:

13208 dosyayı görüntüle

@Ghost tamamdır listeye ekledim de, sana Macbook çok yakışır yani windows bilgisayardan kurtulmuş olursun böylece. Yok ekran kartı olmadı yok fan durdu yok kasıyor gibi sorunsallar minimum seviyeye düşer :D

Telefonumun full yedeğini aldım bakalım. iOS 8.3 gerçekten çok güzelmiş performans konusunda çok ciddi artış olmuş ve siri için mükemmel deniliyor. Araştırmaya devam ediyorum her an geçebilirim.

Arkadaşlar selam,

Bisiklet konularından biraz uzaklaşalım, ben de bir yarı Mac kullanıcısı olarak aranıza katılayım. Macbook Pro kullanıyorum ikinci bilgisayar olarak 1.5 senedir.

Bu aralar yeni Macbook Retina 15" modelini almayı düşünüyorum ancak şöyle bir durum var bunu size danışmak istedim. MGXC2LL/A modelini almak istiyorum (ingilizce klavye olduğunu biliyorum). Türkiye'de ancak özel siparişle 1 ayda teslim ediliyor klavye sebebiyle ve fiyatı şu an 8.000 TL civarı. Ben ABD'den arkadaşıma getirtirsem 6.800 TL civarına haftaya getirebiliyor. İlginç olan sahibinden.com'da bu ürünlerin çok daha ucuza satılması. Mesela bahsettiğimiz model için şu şekilde bir ilan mevcut:

(link)

6.050 TL gerçekten uygun bir fiyat bu modelin ABD fiyatına göre bile. Elden teslim satıldığını söylemiş ilanda, yani pek dolandırıcılık gibi durmuyor ama fiyatı da şüphe uyandırıyor.

@Anonim @muratcolakoglu ve diğer arkadaşlar. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Daha önce böyle bir ilandan Macbook alan oldu mu acaba?

@9magiko

Açıklaması şu olabilir, ben 2 sene önce macbook Pro retina 15 aldım ve en üst makinaydı fiyat 6199tl.

Geçen zamana rağmen şu An en üst makina benim aldığımda birebir aynı ama rakam 8000tl nin üzerinde, dolar artışından fiyatlar Zıpladı. Eskiden beri elinde olan ucuza satabilir bir ihtimal

@Sabri YILDIRIM

Evet olabilir ben de boyle dusunuyorum, ancak yine de urun koduna bakilacak olursa Mid 2014 model yani en fazla 7-8 ay once alinmistir. Yine de kur farki var hatta Temmuz-Agustos ayinda ABD'de fiyatina gore 5300-5400 TL idi. O donemde alinmis bir urunse normaldir.

Ingilizce klavye olmasi da fiyati dusuruyor tabi. Ben yarin bir arayip gorusecegim artik buraya durumu yazarim. Tesekkurler cevabiniz icin.

@9magiko

İlan tarihine bakarsanız 15.10.2014 :) yani dolar kurunun şu seviyede olmadığı zamanlar ama siz görmeden almayın yinede :)

@Sabih Bağcı

Haklisiniz dikkat etmedim, tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Madem böyle bir kulüp var, ben de iştirak edeyim :)

Muhtemel 10 yaşında iPod Video 5G
2 yaşını devirmiş İphone 5
Late 2012 Macbook Pro Retina kullanıcısıyım.

Selamlar efendim.

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Ürünü almadan seri numarasını Apple a sorun derim. Yurtdışı refurbished makina olmasın, yani yurtdışında alınmış ve garantili kapsamında geri alınıp Apple tarafından tekrar satılan modellerde var.

Bir not daha aktarayım, Optik sürücü yok, isterseniz External olarak satılıyor, Apple External sürücü sizin Makinada ve air kasalarda çalışıyor ama Her Apple bilgisayarda çalışmıyor, almayı düşünürseniz buna da dikkat edin. Ben aldıktan sonra öğrenmiştim :)

• Beğen
Tepkiler: 9magiko
Bu fotoda gördüğünüz Ttec Makaron Bluetooth kulaklık iphone 5 te çalışıyordu fakat 6 ve 6 Plus'ta çalışmıyor... Bisiklet turlarında aramalar için çok işime yarıyordu özellikle annem çok merak ettiği için bu ttec ile üstündeki tek tuş ile en son aranan numarayı tekrar telefona dokunmadan kolaylıkla arayabiliyordum. İphone 6 da bunu kullanamayacaksam yandım :) Yardım edin lütfen yada 50-60 tl civarı iphone 6 da çalışabilecek birşey önerin ;) image.jpg

Grubu gördüm bari bende dahil olayım;)

mac book pro 13" retina
iphone 4s
ipad 4 retina
ipad mini

@9magiko ben biraz geç yazıyorum afedersiniz gerçi cevap verilmiş ama kısaca düşüncemi söylemek gerekirse, o tür yerlerden almama taraftarı oldum bugüne kadar. Sebebi ne olursa olsun öyle oldu yani. :) Bu sebeple pek bir şey diyemiyorum ama siz bir karar verip aldıysanız, düşüncelerinizi duymak isteriz elbette :)

@VeyselKobal hoş geldiniz ekledim :)

@Yiğit Kirazpınar siz de hoş geldiniz sizi de ekledim listeye :) resmen takım kurmuşsunuz süpermiş :D

@Anonim

birkaç sayfa önce yazmışsınız bunu fakat ben gene söyliyim.

sony ericson amcadan bu yana z z ultra z2 kullandım ve hepsinin camını en az 1 kere kırdım hatta az önce z ultranın camı gene kırıldı.su konusunda hiç bir sorunu olmadı go pro gibi kullandığımda oldu aqua parkta denizin içinde kullandığımda.

tek sorunu ekranı gerçekten çok rahar kırılması.

2. sorun arka camın gereğinden fazla çizilmesi.. onun dışında bu telefonlar özellikle z ultra GPE versiyonu olan telefon z4 ultra çıkana kadar tamir etttip ettttttiirip kullanırım o kadar seviyorum. diğerleri küçük geliyor. :) 6.44 inç tabi.. yok böyle bir berbat cam kalitesi diyip noktalıyorum. :)

daha önceden biliyodum grubu bende katılayım bari :D 5C sahibiyim 8.3 güncelliyorum şimdi asılalım biraz siri bacıya

Fotolara nasil sifre koyabilirim

Listede ben yokmuşum. İphone 5s, ipad mini retina.

Geri