Scudo Sports

Apgereyte son verdim; ben merida matts scandiumu sevdim

Scudo
@mariokaldato Abi yeni lastikleri takarken beceremeyip hay ben senin gibi lastiğin içine s...m felan deyip slime görevi yaptırmadın demi :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Saka bi yana gercekten oyle oldu buyuk ihtimal kantarda hata var.

@mehmet.ali
Ahahaha sakalar komiklikler pek keyifliyiz masallah Allah nazarlardan korusun bizleri . munarrem ayiniz mubarek olsun

@mariokaldato hem yanlış tart hem de millete çemkir, yok ben işçiyim, emekçiyim de, yok kamyon kantarında tartıldım zaten ben malım bir siz zekisiniz de, yok vay efendim tripler, şekiller şemaller, vay efendim sizli bizli konuşmalar, şakalar, komiklikler. İşin tıkırında tabii, milleti dellendir dur!

@Anonim Sayin Omerim
Beni elestirmekte haklisiniz , lakin benim yasli ve hayati fakirlikler icinde gecmis, mahalle maclarina alinmamis hatta kaale ble alinmamis biri oldugumi lutfen yadsimayiniz ( forumda kullanilan bu musteri hizmetleri turkcesinede ayri bi hastayim, girmeyeyim hic ona )

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@mariokaldato Mahalle maçlarına alınmamış biri olarak idare eder diyelim ama yine de pek müşteri hizmetleri Türkçe'si olmamış! Sen bir çok yarayı kaşıyorsun ama girme bence de, ne gereği var, çok ayıp.

@Anonim
Tamam abi
( beni nasil transa soktunsa artik itiraz bile edemedim ) :D

• Beğen
Gezme kafasi 2016-10-25_14-59-45_HDR.jpg

2016-10-25_14-57-40_HDR.jpg

• Beğen
Geri