serkan ,
2009 dan beri grup antremanlarında çok adam ile çalıştık ve de başarılı olduk ,özellikle rüzgara karşı partnerli savunma yapıldı,önemli olan aynı performansta pedalşörlerin uzun yollarda birbirini yakalaması ,evet aytekin erzan ile bu çarşamba 62 + 62 = 124 km ye soyunduk ,ama farklı yerlerden geldik , 5 saat 59 dakikada bitti benim olay ama 44 dişte bu kadar ,,,üste çıkmak gibi derdim yok zati ,yarışlara girmeyede, ortada kalmak iyidir,,evet dediğim gibi yalnız yaparsın ama rüzgara karşı ne yapacan rüzgar seni bitirir...2 yıl önce mtb lerde çalışma yapmış idik ben aytekin erzan ve onur berberci ile herkesde mtb var idi ama aytek ve onur mtb de çok hızlı idiler ,evet onlar ile çalıştım ve çok faydasını gördüm onlar sayesinde kondüsyon arttı ,şu bi gerçekki kondüsyonu yüksek adamları önce yakalayamazsın ama inatla adamlar ile çalışırsan sonunda ister istemez sende gelişirsin ,bu forumda biliyorsun anadolu performans olarak ekip antreman çalışmalarını yaptık ve de daha da yapmaya devam edeceğiz, bu arada kartepe olayına soyunan yok buradan,
artık kartepe yolları tamamiyle asfalt oldu oraya artık yol yakışır ve 23 hacim ,benim bisiklet o etapta traktör kalır ,evet bakalım zaman ne gösterecek yol bisikleti ile her yere giremezsin, ama cyclo cross lar ile dalarsın ,evet zamanı geldi cyclo cross unda paraya bakıyor ,,