Scudo Sports

Antrenmanda ve sürüş esnasında müzik dinlemek

Etrafımdaki sesleri duyabilecek şekilde olmak kaydıyla istisnasız müzik dinlerim. Motivasyonumu önemli ölçüde arttırıyor. Unuttuğum zamanlarda dahi dönüp aldığımı bilirim.:) Hatta birinde dönmeye üşenip ucuz yollu satın alıp yoluma devam etmiştim. İşim garanti olsun diye formamda son 4-5 aydır yedek kulaklık taşıyorum.

Scudo
Nerede sorsam bilemedim. Alttaki tarz bir ürün deneyen oldu mu. Sizce nasıl olur kullanışlı olur mu. Müziği hep severim ama kulaklık takmak istemiyorum. Bangır bangır değil de sakın az-orta sesli tingirdasa yollarda nasıl olur kararsız kaldım.

TRY 82.51 33%OFF | Kebidu Taşınabilir Jakcom OS2 Açık bluetooth hoparlör Su Geçirmez 5200 mAh Güç Bankası Bisiklet Subwoofer Bas led ışık + Bisiklet Dağı
(link)

Gayet güzel oluyor müzik dinlemek. Venstar s404 tavsiye ederim

Ben telefonu açıp forma arka cebine koyuyorum. Gelen ses bana yetiyor da artıyor bile.

@undefined tavsiye için teşekkürler, bu kadar pahalı bir ürüne yönelmek istemiyorum ancak iyi demeniz bile yeterli.

Kulaklık kesinlikle düşünmüyorum, o linkteki tarz ürünlerle nasıl olur merakım odur.

@z_g_h gayet güzel olur, 2,5 yıldır kullandığım zealot marka hoparlör arızalanınca linkini paylaştığınız modelin siparişini verdim.Biliyorsunuz hem hoparlör hem fener..yalnız su geçrmezliğine pek güvenmemek lazım

Nerede sorsam bilemedim. Alttaki tarz bir ürün deneyen oldu mu. Sizce nasıl olur kullanışlı olur mu. Müziği hep severim ama kulaklık takmak istemiyorum. Bangır bangır değil de sakın az-orta sesli tingirdasa yollarda nasıl olur kararsız kaldım.

TRY 82.51 33%OFF | Kebidu Taşınabilir Jakcom OS2 Açık bluetooth hoparlör Su Geçirmez 5200 mAh Güç Bankası Bisiklet Subwoofer Bas led ışık + Bisiklet Dağı
(link)
Merhaba ben ankerin küçük bluetooth hoperlörünü aldım, 7 aydır uzun sürüşlerde kullanıyorum. lakin şekli silindir değil ben forma arka cebine koyuyorum. ama tek tarafı forma iç tarafında kapalı olduğu için çok duyamıyorum sesi, sonuna kadar açamma gerekiyor. Lakin bu seferde batarya uzun gitmiyor. Ahtapot lastik vardı onunla üst boruya bağladım ama yine de tam istediğim gibi olmadı.
Jant setimi değiştirip düşük HUB sesine geçtiğimden beri müzik arıyor oldum :D Gerçi bu ara hep "commute" iş ev sürüyorum bu nedenle en güzeli arkadan gelen araçları kollamak.
Tekerinize taş değmesin.

Ferdi Tayfur ah Bir çocuk olsaydım, hüner Coşkuner, Neşet babaaa:agla:
Ha birde global dijeys California Dream in ,modern talking, boney m, süper 70 ler ve 80 ler, hiç bir şey bulamazsak havlayan eniklerin sesi:harika:

Son düzenleme:
(link)
Ben linkteki ürünü kullanıyorum. Çok memnunum. Kulağın dışında durduğu için dış sesleri duyabiliyorsunuz.

Arkadaşlar problem dış sesleri duyup duymamak değil bence. Problem müzik sesi yüzünden yapılan spora, trafiğe ve yola yeterince odaklanamamak. Ondan sonra bana neden araba çarptı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
@Mad Buddha Katılıyorum aslında. Ben genelde klasik müzik dinliyorum, bisiklet sürerken. Bu da dikkatimi dağıtmıyor. Daha çok bir fon müziği gibi sürüşüme eşlik ediyor. Bir de daha sabırlı ve pozitif kalmamı sağlıyor. Ama yüksek sesle daha farklı tarzlarda müzik dinlesem belki dikkatim dağılabilir.

Her şeyin bir bedeli olduğu gibi sele üzerinde müzik dinleme lüksünün de bir bedeli var. Bu bedeller:

- Etrafa çok daha dikkatli bakmak
- Arkayı daha sık kontrol etmek
- Jant teli kopması, lastik patlaması, zincir kopması/sıkışması durumlarını daha geç fark etmek
- Anayollarda psikolojik olarak daha tedirgin olmak
- Dağ bisikletinde doğadaki canlıların çıkardığı sesleri duyamamak veya yerlerini tespit edememek
- Zincir, lastikten gelen yol/taş seslerini duyamamak...

Tamamen tercih meselesi. Üstte saydığım faktörlerden ağzım yandığı için özellikle yalnız ve anayollarda yapılan sürüşlerde kulaklık takmamanızı tavsiye ederim.

Güvenliğinden emin olduğunuz yollarda, trainerda ve günün diğer aktivitelerinde tabii ki müzik iyi gider :)

Surekli olarak arac trafiginin olmadigi bisiklet yolunda suruse cikiyorum. Kavsaklarda arabalarla muhattap oluyoruz genelde, bir de bisiklet yoluna giren scooterlar.
Ise gidip gelirken cok fazla sehir icine girmedigim icin o suruslerde de denedim, bu sefer durum daha da vahim. Kulaklik taktigi icin kimsenin zil sesini duymayip trafikte sorun cikartan suruculerden birisi oldum.

Kulaklik takip muzik dinlemeye cesaret edebildigim yollar buna benzer hic kimsenin olmadigi yerler.

Ozellikle Istanbul, Ankara, Izmir gibi buyuk illerde buna cesaret eden arkadaslara sasiriyorum bu basligi okuduca. Araclarla, ustelik Turk soforleri ile ayni yolu paylasip cevresel seslerden vazgecmek ya da bunlari bastirmak bana hic makul gelmiyor. Tabi ki herkesin kendi tercihi, yetiskin insanlarsaniz.

Kulaklik harici hoparlor ile acik alanda muzik dinlemek ise olayin baska boyutu. Bunu yapan arkadaslar sadece kendilerinin oldugu bir dunya da mi yasiyorlar, etraflarinda baska insanlar yok mu?

Bayıldım bu yola ya, muhteşem manzaralı.

• Beğen
Tepkiler: umutcelik
bisiklette müzik dinlemek rutinde olmasa da bazen iyi gidiyor lakin forumdaki yorumları okuyunca kulaklık olayına biraz soğudum açıkcası..... minik bir blueetoth hoparlör aldım avuca sığıyor onu yol bisikletime nasıl monte edebilirim zihni sinir fikirler varsa bekliyorum hala nasıl yapsam diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
bisiklette müzik dinlemek rutinde olmasa da bazen iyi gidiyor lakin forumdaki yorumları okuyunca kulaklık olayına biraz soğudum açıkcası..... minik bir blueetoth hoparlör aldım avuca sığıyor onu yol bisikletime nasıl monte edebilirim zihni sinir fikirler varsa bekliyorum hala nasıl yapsam diye düşünüyorum

Ebatı bilmemekle birlikte şöyle bir şey iş görür mü acaba?
(link)

Bi de, silikon zımbırtılar var, bi ara arkadaş telefonunu öyle monte ediyordu. Bence güvensiz ama hoparlör daha hafif olacağı için silikon işe yarayabilir gibi.

Ebatı bilmemekle birlikte şöyle bir şey iş görür mü acaba?
(link)

Bi de, silikon zımbırtılar var, bi ara arkadaş telefonunu öyle monte ediyordu. Bence güvensiz ama hoparlör daha hafif olacağı için silikon işe yarayabilir gibi.
Tam ben yazacaktım. Takmak için üzerinde bir eklenti falan varsa dümene, semer borusuna ve ya gövde üst borusuna bağlanabilir bence.

nasıl birşey doktor bey hoparlör
eğer kare ve ya dikdörtgense bu işe yarabilir.
bisiklet telefon tutucularına bakabilirsiniz.
1576060569539.png

Geri