Scudo Sports

Antreman önerisi

@EMREEDE

yeter yahu yeter tartısacaksanız ozelde tartısın.kime ne ispat etmeye calisiyorsunuz. hakkaten sıkıldım bu tartısmaları okumaktan bakın adam gibi konu rayına otursun diye ısrarla yazıyorum konu hakkında mesajlar, hala aralardan laf sokmalar geliyor, kimsenin kimseden ozur dileyecegi yok gibi duruyor. ya herkes kendi payına düşen hatayı kabul edip sussun yada baska bir yerde kapışın. burası forum buraya bilgi paylaşmaya giriyorum ben. benim gibileri rahatsız etmeye hiç birinizin hakkı yok. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scudo
@Tuonela
cevap için teşekkürler
Aslında tam olarak 1000 km 6 günde değil 1000 yaklaşık 9 günde yapmayı planlıyorum.Bende günlük mesafeleri iki yada 3 periyod halinde almayı düşünüyorum güneşin dik olmadığı saatlerde olmak kaydı ile.Peki yüksek kadansla uzun süre bisiklet üzerinde kalmaktan kastınızı biraz detaylandırırmısınız.Dediğim gibi yüklü olarak günde 110 km yapabilmek için antremanda ne kadar saat çalışmalıyım.Şu anda bir gün bisiklete bindiğimde ertesi gün binemiyorum.
saygılar

merhaba biyani bey,

öncelikle şunu demeliyim ki kilonuz fazla. aynı anda yağ yakıp kas yapamazsınız. önce yağ yakmanız lazım, belli bir orana gelince üstüne koyabilirsiniz. kas şekillenmesi şu kiloda olursa hiç bir işe yaramaz, emeğe yazık olur. ama kas kaybınız olmaması için kilo verirken protein ve karbonhidrat alımına devam etmeniz lazım; kilonuza göre bunun miktarlarını netten bulabilirsiniz.

ayrıca ben de sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim. Atatürk'ün dediği gibi. arif olan anlar diyip yazıma son veriyorum.

uzatmamak ve kendime olan saygımı yitirmemek adına kimseyle muhatap olan yok kişilik ve günlük sorunlarını bisikelt forumda halletmek istiyen amacı bilgi paylaşmak değil oyun olanlar tek tek atlıyor konuya seni çağıran olmadı sen kendin zorla seni muhatap almam için çalıştın ya burada şebeke gibi davrananlar bana bulundukları yerleri filan bildirirler yüzüme konuşurlar her gerçek adam gibi yada bu mesele benim için bitmiştir sanal varlıklarla uğraşamam delikanlılık strateji oyunu oynamaya half life oynamaya benzemez
Sanal ortamda kendine ulaşamıyacağını bildiğin birisi ile didişmekte acizlerin işidir. ben teklifi yaptım benim için gerisi lafı güzaf korkakn kormıyan ermeydanında belli olur isteyen çıkar meydana istemiyen benim gözümde yoktur. bu arada burada yazılanalrın hafifletici neden olarak kullanılabileceğini taraflara sonkez hatırlatmak isterim. benim için mesele burdan sonra burada yazışarak olmıyacak

@Tuonela bu arada bu forumda sizin gibi bilgisini paylaşmak için bulunan insnlara kendi adıma rahatsızlık verdimse üzgünüm ama insanın üstüne bu kadar gelinmez
kusura bakmayın

@Selim Çam merhaba cevap için teşekkürler Boyum 187 kilomu şu an 83 e indirmeye çalışıyorum fazla verdiğimde ise vücut yapım kemikli olduğundan uygun olmuyor.Günde kilom başına 1,5 gr ptotein almaya dikkat ediyorum(%40 hayvansal gerisi bitkisel protein) karbonhidratı daha yavaş ürünlerden alıyorum bulgur,nohut gibi,yağ tüketimimise en alt limitte.
saygılar

Geri