Alperen ERTEN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 251
- Bisiklet
- Geotech
Iyi aksamlar.
bisikletle yaptigim antremanlari biraz daha sistematikle daha verimli yollarla gerceklestirmek istiyorum. 4 senedir aktif olarak dağ Bisikleti kullaniyorum. yaza dogru yol bisikletim de olacak insallah.
kisisel vucut olculerim
boy: 187
kilo: 94
yas: 17
Irsi olarak kalin bacakliyiz. bisiklet ve spor salonu sayesinde dikdörtgen kalip yaptim.
daha once güreş ve vücut geliştirme ile aktif olarak ugrastim.
Hedefim yol bisikletciligi ve sprint dali. fizigim iri ve guclu oldugum icin sprintci olmak istiyorum.
cevremde her turlu duz yokus arazi parkur imkanı var.
antrenman saatlerim universite sinavina hazirlandigim icin kisitli.
hafta ici sehir ici ulasim icin 10-14 km gibi bir yol yapiyorum. bunun harici saat 3.50 gibi evde oluyorum 4 gibi hazirlanip 50 dakika pedal cevirme zamanim oluyor.
hafta sonlari ise gun boyu dersanem oldugu icin sabah 6.00 - 9.00 arasini her 2 gun icinde ayirdim.
saatlerim bunlar.
su anda haftalik toplamda 120+km sürüş yapiyorum.
her turlu onerilerinizi bekliyorum. ayrica diyete basladim hedefim 80 kiloya inmek.
boyu bana yakin olan cogu sprintci bu kilo araliginda.
her gun yaptigim antremanlari bu baslik altinda paylasacagim.
herkese teşekkürler
bisikletle yaptigim antremanlari biraz daha sistematikle daha verimli yollarla gerceklestirmek istiyorum. 4 senedir aktif olarak dağ Bisikleti kullaniyorum. yaza dogru yol bisikletim de olacak insallah.
kisisel vucut olculerim
boy: 187
kilo: 94
yas: 17
Irsi olarak kalin bacakliyiz. bisiklet ve spor salonu sayesinde dikdörtgen kalip yaptim.
daha once güreş ve vücut geliştirme ile aktif olarak ugrastim.
Hedefim yol bisikletciligi ve sprint dali. fizigim iri ve guclu oldugum icin sprintci olmak istiyorum.
cevremde her turlu duz yokus arazi parkur imkanı var.
antrenman saatlerim universite sinavina hazirlandigim icin kisitli.
hafta ici sehir ici ulasim icin 10-14 km gibi bir yol yapiyorum. bunun harici saat 3.50 gibi evde oluyorum 4 gibi hazirlanip 50 dakika pedal cevirme zamanim oluyor.
hafta sonlari ise gun boyu dersanem oldugu icin sabah 6.00 - 9.00 arasini her 2 gun icinde ayirdim.
saatlerim bunlar.
su anda haftalik toplamda 120+km sürüş yapiyorum.
her turlu onerilerinizi bekliyorum. ayrica diyete basladim hedefim 80 kiloya inmek.
boyu bana yakin olan cogu sprintci bu kilo araliginda.
her gun yaptigim antremanlari bu baslik altinda paylasacagim.
herkese teşekkürler