Scudo Sports

antreman müzikleri

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
arkadaslar bildiginiz gibi belki hepimiz hareket calısırken müzik dinliyoruz:cool: bazen bu müzikleri verdigi güvenle bunnyhop, bunny barspin ,Grind atyoruz zten flatland icinde müzik birebirdir. :D (kişiden kişiye değisebilir)

ve bilmiorum sizdede oluyormu bazen insan aynı müzikleri dinlemekten bıkıyor ve acaba ne dinlesem bmximle calısırken diye kara kara dusunuyorum ...:(

bmxle calısırken müzik dinleyen arkadaslarımız burada onları bmxle calısırken en cok etkileyen müzikleri soylermisiniz? :rolleyes:

peki sizin bmx calısırken dinlediginiz müzikler neler ? :in:

örnegin ben golfinger (I Want )
linkin park , limp bizkit , avril lavigne .. falan peki ya siz

Scudo
Ayberk kardeşim bu konu önceden de vardı ama ben şimdi seni aydınlatıyım.:DBen çoğunlukla yabancı dinlemeyi tercih ediyorum akon,pitbull vs. ama bazen t-rap de dinliyorum, bazen çok gaza gelince ice cube,snoop dogg, dmx falan dinliyorum.:eek: Ama hareketin stiline göre değişiyor eğer yavaş çalışılacak bir hareketse morandi nin slow parçalarından dinliyorum.:rolleyes: Eğer kombine çalışacaksam fast bir parça dinliyorum.Ama ice cube dan gheddo bird i öneriyorum sana.:p :in:

kardeşim güzel bir konu .ben bu konu üzerine test ettim kendimi
testin sonucu güzel oldu müzik dinlerken hareket esnasında
sanki kendini pro zandediyorsun .

@bmxserdar

konu oncedende acılmıstı epey once fakat guncellenmedi kayboldu gitti x) müzik ruhun gıdasıdır

ajdara bittim :D

:cool: Ben de MUTANT Görkem'in dinlediği türk zenci hip hopçılar ismi cismi belli olmayan hiç bir yerde duymadığınız. Garip, türünün son örneği sözleri anlarsan pro anlamazsan kro olduğun müzikleri tercih ediyorum..:D ( Sadece BMX )

Ümit Besen -Nikah Masası ,Murat Kekilli -Bu Akşam Ölürüm, Bunlarda olmadı Nothing Else matters yada Yunus Emre& Frekans

@Tolgahan_07

ümit besen'le nikah masasını tamda grind atarken denersen intihara kalkışırsın sanırım :D:D

Zevkeler ve Renkler Tartışılmaz ... :in:

arkadaslar greenday de tam street moduna baglamak icin :D

Death metal.
manower , prodgy , ramsstein , knee Deep
heavy metal.
Metallica.
Rock.
linkin park, ford minor,
R&B
lil jhon, lil wayne, t.pain , akon , timbaland, justin timberlake, madonna,lady gaga.
Hiphop
Hilltop hoods, freestyle
;)
yeterlidir umarım..!

bende crunk tarzı muzikleri dinliorum street yaparken yorulmana engel oluyoo :D:D tavsye ederim

Linkin park'ı tavsiye ederim ama genellikle flo-rida ile grits art of translation inanılmaz gaza getiriyor . :D

Valla bana göre TIESTO çok gaza getiriyor özellikle Agadio for Stings ve He's a Pirate en hoşuma gidenleri

@Aparijo

Abi bide "We are the Champion" var. Oda olmazsa olmaz yani Queen deki abilerimiz bizler için yapmış.

Geri