Scudo Sports

Antilop Bisiklete karşı ! Müthiş video

Engin Ertekin

Daimi Üye
Tepki
803
Bisiklet
Specialized
Team Jeep South Africa ekibinin bir üyesi olan Güney Afrikalı bisikletçi Evan van der Spuy'un başına gelen olay milyarda bir olacak cinsten. G.Afrika Cumhuriyeti'nde KwaZulu-Natal'da bir yarış sırasında Spuy'un üzerinden antilop geçti. Çarpışmada sonrası Spuy acı içinde kıvranırken kaskın ne hale geldiği de görüntülendi.

Kaskın önemi de bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Tehlikenin nereden ne zaman geleceği hiç belli olmaz.

Scudo
Yok artık daha neler... O adamın yerden kalkması mucize. Resmen trafikte yandan araba toslamış gibi. Eğer boynuz geçirseymiş adam yaşamıyordu şuan.

abi aynı videoyu sabah bende link vererek paylaşmıştım. antilop hayvanı kıskandı mı anlamadım neden öyle koşup da çarpmak zorundaydı adam videonun sonunda ayağa kalktı ya şaşırdım.videolar sayfaya nasıl koyuluyor bulamadım :/

Afrika'da bile maganda antilop geliyor bisikletçiyi buluyor :D

Bize trafikte saygı göstermeyenlerin bu antiloptan farkını göremiyorum. Aynı canlı türündeler.

Antilopları severdim ama yakıştıramadım doğrusu :)

K ask tak ki!
A ntiloptan
S eni
K orusun

Bence tesadüfen çarpmıyor gibi. Sanki savunma amacıyla saldırmış. Zaten bisikletli çarpışmadan bir süre önce sağ elini kaldırarak bir şey gösteriyor. Muhtemelen antilop onları görüyor ve harekete geçiyor.

Bu bisikletçilere hiç mi rahat yok

çök kötü olmuş O:

en kısa zamanda afrikaya safariye çıkıp antilop vurucam ..:)

Yahu antilopa da empati yapmalı, biz de sürekli hayvanların yaşam alanlarını kısıtlıyoruz... Bir tanesi belli ki, bu sabah tersinden kalkmış... :eek:

siz antilop olsaydınız böyle bi kaza yapar mıydınız??

ben yapmazdım... illaki vardır bi hile.. bence :)

Bisikletçi olmak zor zanaatmış bunu bir kez daha anladık, antiloplar bile kzıyor:)

Bizim magandalara tercih ederim ben bunu. En azından doğal alanını koruma içgüdüsü falan deyip bir kılıfına uydurabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Kask olmadan o kazayı yaptığını düşünün bir de kask şart.

@Murat sonkaya

nedense hiç sevmedim bu mesajı....

Geri