Scudo Sports

Antika bisiklet arıyorum..

Tekrar merhaba, bisiklet aldığınızı söylediğiniz mesajı atlamışım. Tahmin ediyorum göbekten 3 vitesli bir model aldınız. Raleigh o yıllarda kendine özgü bir diş aralığı ölçüsü kullanıyordu, İngiliz standartlarına geçişleri bayağı uzun sürdü. Sizin aldığınız bisikletin aynakolunda kol aynaya pim ile sabitleniyorsa ki öyledir; diş aralıklarınız Raleigh'e özeldir.

Parça siparişi ve seçimi, eBay ve PayPal konusunda yardıma ihtiyacınız olursa bana özelden mesaj atın, elimden geldiğince yardımcı olurum.

Scudo
ben de 69 model fischer barka 21' turkuaz sorunsuz tam anlamıla emsalsiz bir bisiklet var dünyada bir eşini bulamazsın ancak bisikleti yalnızca elden gösterebilirim yerim istanbul güngören düşünürsen beklerim
ama bisiklet harika!!!

elimde ıstenılen gıbı 28 jant bır Raleigh GOBEKTEN 3 VITESLI kontra patel antıka gıbı uzerındekı lambası dınamosu her seyı orj. bır bısıklet bulunmakta ıstıyen olursa satabılırım....ozelden msj atarsanız.......

@baymineral

doğru huracılarda ve bazı bisikletçilerde vardır bazıları eski kadroları saklayıp başka bisikletlerde maşaları falan kullanıyo

apartmanda cimri bir amcamızın var yaklaşık 45-50 yıllık diye biliyorum,plakası bile paslanmış durumda ancak çatır çatır çalışıyor ve cimri amca hergün biniyor,adamın motoru da var bi 30 yıllık birde 2000 model toyota corollası var,cimrilikten arabayı aylardır garajdan çıkartmıyor(şaka değil,1 kere çıkardı karşı eve tosladı:D)yaşlı karısını(yaklaşık 70-80 yaşında)ya bisikletle yada motosikletle götürüyor acıyorum,he nerden nereye geldim satarmı onu bilmem:)

elimde 60-70 yıllık bir bisiklet var... boyası dışında her tarafı orjınal

(link)

istediğin bisiklet bende bulunmaktadır. Markası maakah bulgarmalıdır. isminin türkçesi balkan anlamına gelir.kontra fren sistemi kullanılır . ayriyetten bazılarunda ön fren bulunur (benimkinde var). turuncu renk pinokyo oturma koltuğu bulunuyo.herşeyi sağlam 2 sene önçe kullanmaya başladım.12 senedir bodrumda duruyodu paket içinde .

bende bi tane peugeot var isterseniz konusabiliriz ilk yarış bisikletlerinden olabilir

eski bisan cr-mo mig kaynaklı geçme kadro çubuk frenli veya yine çift kadro denen raleight veya monark marka super delux gibi bi model bende arıyorum açıkçası varsa modifiye edip kullanacağım

alman NSU marka bisiklet. almanya ve belçikada NSU markasının meraklılarının oluşturduğu kulüpler var. bisiklet tahmini 1970 sonları üretimi.
1. dünya savaşında alman askerlerinin kullandığı motosikletleri yapan firma. Daha sonra wv grubunun küçük ortağı olarak kapandı.

Geri