Mesut kardeşim
Her ne kadar sizin anlatımınızı yakalamam imkansız ise de , öğretmenim sizsiniz. Sizden gördüğüm güzel şeyleri ben de yakalamak ve foruma taşımak için uğraşıyorum.
Antalya da bir bisiklet bayrağımız var ise, bunu elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince ayakta tutmaya, yaşatmaya, geliştirip çoğaltmaya uğraşacağız.
Bu işlere mutlaka bizlerin eğilmesi ve yaşatması lazım.
ilginize teşekkür ederim.
Neşeli ve bol pedallı günler dilerim.
Aklıma gelmişken Abant'ta ki bize ayırdığınız, manzara ve koltuğa da İlknur ablan ile teşekkür ediyoruz.

Selamlar.
Kızımızı allah analı babalı büyütsün. Yanlız neredeyse denize düşecekmiş dikkat edelim.Onlar bize emanetler. Onlar hepimizin geleceği. teşekkürler.
Cevabınıza teşekkür ederim.
Elimden geldiğince, bu bisiklet sporunu amatörce yapmaya ve yaşatmaya çalışıyorum. Forumumuz mükemmel . İnşallah buraya fotoları fazlaca atıp kimsenin negatif olarak tepkisini almıyorumdur.
Ama amacım benim gördüklerimi görmeyenlerle paylaşmak. Şu anda en az 7-8 kişiyi forumumuza bağımlı hale getirdim ve halende uğraşıyorum.
Sevgi ve saygı çercevesin de bu forumu yaşatmak , devam ettirmek hepimize düşüyor.
Neşeli ve bol pedallı günlerin sizin olması dileğimle , hoşçakalın.
Cevabınıza çok teşekkür ederim.
Benimde kafamdaki fikir, Antalya 'yı görmeyenlere bu şehri bir nebze de olsa gezilerimle,fotolarımla tanıtmaktı.
Mesela Forumda 'gugus' bana İstanbul resimlerini çekip foruma attığında benim çok hoşuma gitmiş , İstanbul'un görmediğim yerlerini görmüş gibi olmuştum. Ana fikri ordan almış ve uygulamıştım. Beğendiğin için çok mutlu oldum .
Tüm forum arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Neşeli ve bol pedallı günlerin hepimizin olması dileğimle hoşçakalın.