Scudo Sports

Antalya'ya decathlon açılıyor!

@Uğur Sabuncu İndirim falan yok yani, özellike yol bisikleti parçaları, aksesuarları falan var mı acaba? Yedek lastik, çanta, pompa falan? Teşekkürler :)

Scudo
@taner07

Ürün yoktu ki indirimi olsun =D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E ve taner07
Burda yıllardır var ne zaman baksam alacak ürün yok yani açılsa da pek sevinmeyin bir anlamı yok bence...

• Beğen
Tepkiler: pilot
İş yerim Dechatlon' a çok yakın. Öğle molamda gittim. Henüz geldim. Uğur arkadaşımın dediği gibi raflar boş kalmış. Yekililere sorduğumda "yetişmediği için" yanıtını aldım. Yine de Antalya için çok büyük kazanç. Kasada önümde tam 60 kişi vardı. İlgi bayaa büyük.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
@krmtoprak Ben de bunu anlamıyorum yetişmediyse 1-2 hafta sonra dolu raflarla açın işte, bu kadar büyük bir firma nasıl böyle bir pazarlama yanlışına düşüyor. Herkes 10 Haziran'a koşulluyor kendini gittiğinde ürünü bulamadığı zaman bir daha ne zaman gelir Allah bilir, ayrıca ilk günü gazına gelip almayacağı şeylere alan da çok olacaktı büyük ihtimal, çok salakça.

Hafta sonuna boş olan reyonları doldururlar umarım. Cumartesi bende gitmeyi düşünüyorum, gidip boş raflarla karşılaşırsak 138 km yolu tekrar geri dönmek can sıkıcı olur. Şimdilik giyim ve bisiklet kıyafetleri reyonları dolu olsun yeter.

@MuratHan

Bence bu konuyu takip edin haber bekleyin boşuna gelmeyin o kadar yolu =D

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
Bugün öğle arası gittim, elcik baktım tek tük kalmış, şort baktım bedenim yok, daha önce internetten beğendiğim bir rüzgarlık vardı ama ürünü görmeden almak istemiyordum onu aldım, sarı renginde etiket yoktu beyazla aynı fiyattır diye aldım iki katı fiyat çıktı, ürün iadesi vs.için 15-20 dakika iki kişi uğraştı, personelin yeni olduğu belli, indirim yoktu.

Bazı giyim ürünlerini internetten almaktansa görüp deneyerek almak açısından iyi oldu açılması.

ben aldım tayt ve forma ama çok kalmamış ve çeşitleri az xc700 den aldım üzerimde eve geldim çok memnunum :) raflar boş indirim yok kasada 10 dk sıra
bu arada izmir mağazasının tıpa tıp aynısını yapmışlar giden bilir bir tane fark yok :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Stokların böyle olmasının sebebinin Bu Decathlonun DÜnya Çapında 1000. Mağazası aynı anda inşaata olan başka bir decathlon varsa yurt dışında bu ünvanı almak için malı getirmeden hemen açılışı yapmış olabilirler diye düşünüyorum.

Madem antalyaya decathlon açıldı :) Buda Kutlama Videosu Olsun!

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
Gittim az önce, indirim falan yok hatta taytlar falan internetten daha pahalı. El pompası almak istiyordum onu aldım, yedek iç lastik 650lik malesef yok ve decathlon kartımı çıkarttım, çok hoş :D

Dün gittim 120tllik alışveriş yaptım.kasadaki arkadaş hiç hoşuma gitmedi.dövecekmiş gibi davranıyor.bisiklet reyonunda ilgili ve samimi bir bayan bakıyor.decathlon kartı için güzel bir stand yapmışlar.atölye gayet güzel ama küçük.Antalyanin kazancı oldu.

Arkadaşlar, raflar hala boş mu? Yarın gitme niyetimiz var, boşuna onca yolu katetmiş olmayalım. Giyim reyonları önceliğimiz.

Dün öğlen gittim. Raflar çok dolu değil. Gidon çantası almak istiyordum ama yoktu. Personele sorduğumda bana sele altı çantayı gösterdi :)
Gene de olsun ölüsü yeter

• Beğen
@MuratHan En üst düzey mavi jelli taytlardan ve formalardan var ve çeşitli rüzgarlık ve yağmurluklar da gördüm sanki. Ama fazla çeşit yok :(

• Beğen
Geri