Scudo Sports

Antalya'lıların dikkatine! Bisikletlerimiz çalınmıştır!

emre arıkan

Forum Bağımlısı
Tepki
916
antalyalı bisikletçilerimizden olan enis semih ve de zafer in 5m migrosta bisikletleri çalındı tüm antalyalı arkadaşların bilgisi olsun görenler mutlaka bize geri dönsünler telefon nolarımız var nasıl olsa görürseniz bize dönmeniz rica olunur:( :(

Scudo
arkadaslar sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur ederizz...gorenlerın herhangı bır arkadasımızı aramaları rıca olunur!!tlf nom:05427642333...topluca gıttı bısıkletler:(

:( Geçmiş olsun arkadaşlar. Bisikletlerinizin en kısa sürede bulunmasını dilerim.

Bir de acaba Migros'a başvurmayı deneyin derim. Çünkü bu tip yerler güvenlik kameraları ile 4bir yanlarını 24 saat izlerler. Belki bir yardımı dokunur.

YA bu aralar bu bisiklet hırsızlıgı cok fazlalaştı ya birileri bu durma el atmalı artık :boese157:
enis, zafer ve semih arkadaşlarıma büyük geçmiş olsun diliyorum ben de cok cok üzüldüm duruma elimden geldigince özen gösterecegim

Migros gibi yerde çalınmış olması çok ilginç mutlaka hainler kameralara takılmıştırlar
bence güvenlik kameralarından kimlikleri anlaşılacaktır
Yaptıkları yanlarına kar kalmıcaktır :boese157:

Arkadaşlar geçmiş olsun.Halil'in dediği gibi Migrosun kameralarından bi sonuç alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: eniskaratut
tüm antalyalı arkadaşlar gördüğünüz yerde herhangi bir polis ekibine haber verin veya ulaşabilirseniz bize ulaşın herkese teşekkürler

migrosun güvenliğine söyledik zaten biz burdayız hiç bir şey olmaz dediler kamera görmemiş dediklerine göre zaten onları şikayet edeceğiz

Enis geçmiş olsun

Antalya küçük yer gidecekleri fazla bi yer yok zaten kalabalık bi yere çıkarlarsa öyle yada böyle bi bisikletçi görür onları.

Lara tarafında ben çok dolaşırım eyer buralarsaysalar kesin görürün onları.

Tekrar diğer arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum

Arkadaşlar geçmiş olsun.Bu gün bisikletle çarşıya çıkıyorum.İnşallah birisini bulabilirim.

Diğer arkadaşlarda bulabilir.
Ayrıca bu gibi durumlarda lazım olcak bıçak saldırıları gibi durumlar için biber gazı almanızı tavisiye ederim.

Bisikletlerinizi bulmanız dileğimle.

Geçmiş olsun umarım bulunur bisikletler... Marka, model ve resim verebilirseniz iyi olur. Örneğin Marmaris'teki marka bisikletlerin çoğunu biliyorum, eğer yeni bir bisiklet görürsem dikkatimi çeker. Muhtemelen çalan kişiler Antalyada satacak veya kullanacak kadar saf değillerdir. Yakındaki illere götürüp satmayı denerler...

@tırt kaptan
ya arkadaşlar geçmiş olsun migrosun güvenlk müdürü arkadaşım saat kaç gibi orda idiniz bana bildirin güvenlik kamera kayıtlarına baktırayım hiç olmazsa eşgallerini tespit edelim

gözüm etrafta olucak. bence parçalayıp satma ihtimallerine karşın bisikletcilerede haber verelim.

• Beğen
Tepkiler: eniskaratut
bu işi antalyada yapanlar genelde zeytin köy vede şarampol tarfındaki suç oranı en yüksek 2 mahallede bulunan profesyonel sabıkalı hırsızlar genelde parçalayıp yada boyayarak sattıklarını duymuştum ve bahsettiğim bu 2 mahalleden arkadaşlarım gece saat 20:00 dan sonra geçmesinlerin gaspa uğraya bilirler

@surgent76

Tamamdır abi Mesaj alındı ;)

bisikletlerden biri trek 6500 yeni boyandı bisikletten anlayan biri trek olduğunu anlar zaten önde rockshox judy tt maşa var diğer bisiklet bisan zeus beyaz bir bisiklet önünde manitou black amortisor var
diğeri ise scott tampico düz pembe bir maşası var

@HER

İyide herkez bisikletten anlamıyo varsa resmi daha iyi olur

abiler ben bugün dershane camından bi tane corratec gördüm. kullanan adam tipsiz bişeydi. bence oda çalıntı.

cok gecmıs olsun inşallah bulunur valla ya bıde bu olayı kımse gorup kımse duymamışmı orda bı duran taksıcı var bırı gormemışse dıyerı gormuştur mutlaka ben yıne gozumu açık tutcam geçmış olsun tekrar

cok cok geçmiş olsun çok üzüldüm.
elleri kırılsın bunların her yerdeler

bisikletişn resmi konunun en başında var
ayrıca atahanın bahsettiği corratec i bizde gördük biraz peşinden gidip yakaladık bisiklet açık mavi renklerde vede gri karışımı
birbisiklet

Geri