Scudo Sports

Antalya'dan Marmaris'e Kamplı Bisiklet Turu | V-LOG

cagdascaneroglu

Daimi Üye
Tepki
1.013
İsim
Çağdaş Can
Bisiklet
Salcano
Merhaba bisiklet sürmeyi seven ve bisikleti bir yaşam şekline ve keyif haline dönüştürmüş arkadaşlar.:)

Bisiklet turundan döneli 1 hafta kadar oldu. Daha önceden tur güncesi şeklinde fotoğraflarla anlattığım turlarımı bu sefer video şeklinde paylaşmak istedim. Antalya'dan Marmaris'e kadar Korkuteli yayla yolunu kullanarak yaptığım bisikletli turumun ilk 3 gününü anlattığım bisikletli seyahat videosunu buradan sizlerle paylaşmak istedim. Diğer bölümü de editlediğim de buradan yayınlayacağım. Umarım beğenirsiniz. Keyifli seyirler.:)

ANTALYA'DAN MARMARİS'E KAMPLI BİSİKLET TURU | VİDEO

Not: Bilgisayar üzerinden izlemek isteyenler videonun başlığına tıklayıp izleyebilir. Mobilden direkt site üzerinden açılıyor.

Scudo
Çok güzel bir tur gerçekleştirmişsiniz çok özendim :) Ayrıca çekimleriniz ve kurgunuz da belgesel tadında ve çok kaliteli olmuş. Ses tonunuzda belgesel sunmak için birerbir olduğunuda belirtmeden geçemeyecdğim

@Genç89

Çok teşekkürler hocam yorumunuz için. Gerçekten seyahat ederken, bunları anı olarak kayda almak oldukça keyifli.:)

Tekeriniz duz bassin (nasil bir dua olduysa :komik:). Ayaginiza saglik :D

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
@cagdascaneroglu kesinlikle öyle. Son yaptığım turda en çok aradığım şey fotoğraf makinamdı. Ama gidon çantası alacak param olmadığından ve diğer eşyalarla aynı çantaya sıkıştırmak istemediğimden pişman olmuştum.

Turunuzun yazısını da okumuştum Video da cok güzel olmuş darısı yeni turlara :)

• Beğen
@drsalihsert

Çok teşekkürler.:) Darısı hepimize güzel turlara.

@Birhan K.

Çok teşekkürler.:)

@Anonim

Teşekkür ederim.:)

video kurgusu-kalitesi, turun kendisi güzel olmuş.yol boyu güzel insanlar denk gelmiş.devamını dilerim...selamlar

• Beğen
@appendix

Çok sağolun. Kesinlikle yol zorluklarla ve güzelliklerle birlikte geliyor.:)

Merhabalar herkese.:)

Antalya’dan Marmaris’e kamplı bisiklet turumun ilk 3 gününü; yani birinci bölümünü Fethiye’de Çalış Plajında kamp kurarak tamamlamıştım. Bu bölümde ise; son 4 gün de neler yaptığımı anlattım.:)

Fethiye’den sonra Göcek’te kamp kurup, ertesi gün ise Azmak Nehri kıyısında hamakta uyudum.

Keyifli seyirler.

Not: İnternet sitesi üzerinden izleyenler videonun başlığına tıklayıp açabilirler. Mobilden ise site üzerinden açılmaktadır.

2. Bölümde Göcek tüneli için boşuna otostop için beklemişsiniz. Yeni yapılan tünel trafiğe açılmadığı için bisikletle geçilebiliyor. Üstelik çok güzel bir deneyim oluyor. Ayrıca tüneller kullanılmasa bile zaten irtifanın 2/3'ünü tünel girişine kadar tırmanmış oluyorsunuz. Emin olun tünelden değil de yukardan dolaşmak bir turcu için gerçekten zor değil, aksine manzaralı ve doğa ile içiçe bir yol olduğundan tercih sebebi bile olabilir. Tırmanış ta en fazla yarım saat sürer...

• Beğen
@ozgurgokalp

Haklısınız zaten tünelin girişine kadar ciddi bir tırmanış vardı. Eski yolun 2/3 lük kısmını tamamladığımı bilseydim muhtemelen eski yolu tercih ederdim. Neyse artık. :)

Uzun bir turu gayet keyifli bir şekilde bizlerle paylaşmışsınız... Bu arada geçmiş olsun.. İnşallah diziniz düzelmiştir... Tebrikler... :harika:

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Çok güzel bir tur olmuş,keyifle izledim.:harika:
Tünellerin içinde, yolun kenarında yaya olarak geçmek zorunda olanlar için darda olsa bir kesim kalıyor.Oradan bisikleti ele alarakta geçirebilirdiniz diye düşünüyorum. Sürerek geçmek,hem diğer araçlar için hemde kendiniz için risk oluşturacaktır, mecbur kalındığında bu şekilde kullanacağız artık.Sadece yürüyerekte geçsek,biraz korku tüneli havası katıyor,sesler,araçların rüzgarları,ışıklandırmalar falan:komik:

Güzel bi tur olmuş. Tebrik ederim. Sağlık her şeyden önemli. Geçmiş olsun. Yaramazlık yoktur umarım.

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Tur yazini okumustum birde boyle bir guzel video yapmissinki keyfime diyecek yok yani bi guzelligi izleyen herkez tur yapmak ister eline ayagina saglik ayni yerdeyiz ikimizde tanismak nasip olmadi insaallah olur

Geri