Scudo Sports

Antalyadan Datçaya Akdeniz turu

@Sarper Salt

yol gidonu problem olmadı. sadece son gün toplamda 160km yaptığımız için ve marmaris datça arası yol çok kötü olduğu için biraz bilek ağrısı oldu. genel anlamda bir sorun yaşamadım.

Scudo
Fotoğraflara bayıldım. İyi bir kamera ve usta bir elden çekilince ilk defa görmüş gibi hissettim. Teşekkürler.

tebrikler, eminim unutulmaz bir deneyim olmuştur. zamanlama olarak da harika bir seçim yapmışsınız...

bir sorum olacak.. erol hocam yollar çok da iyi görünmüyor. carraroyla hiç lastik patlattınız mı?

@Murat Sarp

çok şükür lastik patlamadı. Bisikletle alakalı bir sorun yaşamadık ikimizde........

çok güzel bir tur olmuş ben de 2 ay önce aynı yerlerden geçmiştim. fethiye'den hemen sonraki rampalar göcek tüneline girmeyip eski yolu kullanışım ve daha sonraki rampalar beni baya hırpaladı.:) hatta bazı rampalarda yürüdüm binemedim. göcek rampalarından çıkışta o yükle hiç zorlanmadınız mı? bu arada keşke marmaris-datça arası bir kaç foto olsaydı.:) ayaklarınıza sağlık.;)

0 hata çok guzel resımler ve ambıyans , herhangı bı arıza olmadı değilmi hocam :)

@bahadır76
tabiki zorlandığım rampalar oldu. ama çoğunu pedalımın hakkıyla çıktım...... göcek rampasını bende yürüyerek çıktım. :)

@sercancetin
bisikletle alakalı sıkıntılar olmadı. birkez yağmura (doluya) yakalandık. yağmur dışında herşey sorunsuz gitti çok şükür.

@orhan bahçetepe

Onur air ile Antalyaya gittik tüm hava yolu şirketleri bisiklet için ortalama 20 tl gibi bir ücret alıyorlar

Tatil tadında çok güzel bir gezi yapmışsınız tebrikler...
Bu geziyi tam tersinden yapmak daha zevkli olduğu kanaatindeyim sizin yaptığınız gibi, antalyadan başlayınca asıl manzara ve deniz yolun solunda kalıyor...
Aklımdaki gezilerden biri fethiye başlangıçlı antalya turu umarım en yakın zamanda gerçekleştiririm..
Güzel ve bol fotograflı paylaşım için teşekkürler.. emeğinize sağlık..

çok güzel bir rotada harika bir tur gerçekleştirmişsiniz.ayağınıza,emeğinize sağlık...

Tebrikler çok güzel tur olmuş.....Bende zamanında Adrasanda ve Gökovada yerleşik kamp yaptım..Adrasan çok sıcaktı zaten Olimposun yan koyu oldugu için Olimposuda görmek şerefine erişmiştik....Gökovada da Adrasanla aynı tarihte Temmuz ayında kamp yaptım ama orası kamp için çok uygun ögleden sonra başlayan rüzgarı sinekleri önlüyor ve serin oluyor...Keşke Gökova orman kampında çadır kursaydınız.......Bende sizler gibi tur yapmak istiyorum ama bu sene kızım için Antalyada otelde kalacam....Datçadan dönüşü nasıl yaptınız????Dönüşü uçaklamı otobüslemi geldiniz????

Ben 98 yılında Datçada tatil yapmıştım....Datçanın Bodruma bakan tarafından Bodruma feribot kalkıyordu..Belki Bodruma geçip uçakla dönmüşsünüzdür diye düşündüm
....

Ne güzel yerler varmış. İç geçirdim. :( Bisikletin anlam ve önemi bu turlarda anlaşılıyor. :)

@AYDIN DİRİCANLI

Çok sağol Aydın abi.İnş hep beraber

Geri