Scudo Sports

antalya'daki spor giyim magazaları

honey

Üye
Tepki
19
arkadaslar ayakkabı,eldıven,yelek,anorak-yagmurluk turu bişiler ve gozluk almak ıstıyorum
antalya'dakı bılınen bı kac magazaya baktım nıke adıdas gıbı
ama ayakkabı ve gozluk bulamadım
acaba bana bıkac ısım ve adres onerebılır mısınız?

Scudo
en yakın muğla-fethiyedeki delta bisiklet var diye biliyorum.ordan alabilirsin ihtiyaçlarını...

fethiye de delta bisiklet var ordan bakabilirsiniz.

bu dediğin parçaları deltadan alabilirsin diyemicem yol parasına baska giysi alırsın ama antalyada adidaslarda bisikletçiye uygun birçok ürün mevcut tavsiye ederim bizzat ben adidas kullanıyorum bisiklet üzerinde

@honey

fethiyede delta bisiklet en güzeli tavsiye ederim.....:)

merhaba,
antalyada aradığın herşeyi bulabileceğin (her marka ve her modelde) bir yer var. 5m migrosun tam karşısında soner deniz diye bir yer. lunaparkın yanındaki boş arazinin tam karşısındaki binaların birinin altında. bisiklet, dağcılık ve su su sporlarıyla ilgili tüm malzemeler var yeni açıldığı için henüz pek bilen yok. aradığın herşeyi bulabilirsin.

@euzun63

ewt kesınlıkle:D hatta yanılmıyorsam huseyın abının yerı;) alıcagın urunler delta bısıklet yada bu tur magzalardan alıcak oldugun fıyatların altında olucagından emınım

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Tamam arkadaslar şimdi giyinip oraya gidiyorum :D madem bisikletçilere birşeyler yapıyorlar :D

@euzun63

ben de bugün oradan tayt aldım.40 ytl fiyatı.üstelik de kaliteli bir tayt gibi.yakında daha çok aksesuar gelecekmiş.sedona ve trek bisiklet de satılıyor.arayanlara duyurulur

migrosun oradada sağlık müdürlüğünün karşısında doğa sporları var ve barbaros çay bahçesinin arkasında bike house var gökhan çiğdem ben scott aspect 45 i ordan aldım hayırlı olsun

Geri