bitsin sizleride bekleriz. genel olarak şunuda belirtiyim burda profesyonel biyer yamaya calısmıyoruz yanlıs anlasılmasın. amatörce kendimizi tatmin etme amaçlı biryer sadece.
bugun kendımı baya tatmın ettım bısıklet altımda aladı resmen eve zor geldımmm hoca yorgunluktan sonra lastıgı yardımm ama butun enerjımı attım bır kacta foto var ama bende deeelll...
Arkadaslar bugun cekilen 2 foto sizlere. ( hep calıscazmı birazda eglenelim bölümü)
semih arkadasımızın 360 denemeleri we başarıları ama foto mak. si dayanmıyor we pili bitiyor
SEmih cim sizi tebrik ediyorum ve tebrik etmekle kalmıyorum bende tadına bakmak istiyorum yo yooooo hatta rampayı ben hazırlamak istiyorum
hatta ve hatta kazma küreklerim yanımda gelicegim anlaşılan niyetiniz ciddi ve ciddi işlerin adamıyım ayrıca işin içinde Aksiyon varsa adrenalin de yanında cabası oooH
süper walla yarına sağ dizim iyileşsin o rampadayım inş.
bana özel mesaj veya telden semih ulaşabilirsin Pazar günüde olabilir; çıkarken bi cevapsız çagrı bile atsanız anlarım..
(Cep telleri özelden gönderebilirsiniz ben size ulaşabilirim ]
Aman alper elleme gözünü sewiyim sakın ha. sakın diyim. elleme rampaları sakınn. git atlıcan mı naapcan bilmiom ama rampaları elleme. belediye düzlesin umrumda olmaz ama sakın haa kazma kürek falan aman diyim.
arkadaşlar elimi ayagımı bu kirli ve çamurlu işlere bulaştırma istegimi nazikçe geri çevirmenize çok teşekkürler... inş kısmetse FotografMakinası sorununuzu halletmeye çalışacagım ve...
alper sen gel atla zıpla bız duzeltırız rampayı...veya ılle kazma kurek gırısecem dıosan rampanın karsısındakı yerı ındır asagıya komple zaten hedefte o var....
Yeterki sen iste dostluk kazansın Freeride ın konussun
pazr gunu hava g<l olursa rampadayız ark.. gelmek ısteyen olursa kapımız acıktır bır kac oynamada yaparız rampa uzerınde zafer ark. gecmıs olsun dıorum buradan arka jantının ustunden tır gecmıs jant 8 nese kı bende fazla bır cember vardı onu topluyacaz...SAYGILAR
Rampa yakmak güzel bi fikir bizlerde sizin gibi bi kaçamak rampa yaptık ama pek daynmaz gibi bu rampa çok işlek biryerde belediyenin bir toprak yıgını belediye tarafından heran kaldırabilir suan imza topluyoruz bize sadece bir alan versin gerisni biz haledecez diyerekten.
tesekkür ettim çünkü kendipistinizi yapmak için azim göstermişsiniz tebrikler azminizin devamı sizi daha zor hareketlere götürür
biraz abarttım olayı ama idare edelim