Scudo Sports

Antalya'da hortum

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
311
Antalyalılara büyük geçmiş olsun. Antalyalı forumdaşları merak ettim. İyiler mi?

Scudo
Valla tatile geldik 3 gündür fırtına var suan felaket yağmur yağıyor .Bir dolu yağdı ceviz büyüklüğünde .Sanki kova ile döküyorlar yağmuru .Ambulanslar vızır vızır.Herkese geçmiş olsun.

İyiyiz teşekkürler

Kumluca da İki gündür kuvvetli rüzgar ve hortumla uğraşiyoruz. Şimdilik rüzgar durdu ama havada ağir bir toz bulutu var. Güneşi ozledik artik.

Bir haftadir dakikalar içinde hava sicaklıliklarinda ani düşmeler ve çıkmalar oluyordu. Fırtina geleceğini belli ediyordu.

Antalya’da Işık’lardaki evimiz baharda gidince yerinde duruyor olsa bari . Antalya’ya büyük geçmiş olsun :(

Teşekkürler

28 yıldır böyle birşey görmedim hele dün gece başlayıp bugün 11.00 civarına kadar süren fırtına akıllara zarar bir durumdu.
Her sokakda bir hortum mu olur ya bir abimin garajı çöktü Allahtan içinde o anda arabası yokmuş.
Dünyanın dengesi ile oynadık oda bize cevabını veriyor muhtemelen bunlar iyi günlerimiz. Herkeze geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Vallaha çok kötü bir rüzgar var cuma günü biraz yolda kısa bir şuruş yapıp geri dönerim diye düşünüyordum yola çıktım daha 5. Km'ye gelemeden rüzgar okadar şiddetliydiki 20 km nin üzerine çıkamadım ve geri döndüm iyikide geri dönmüşum kundu yolu tamamıyla kapalıymış ağaçlar devrilmiş sonradan öğrendim yani ben yaklaşık 10 yıldan beridir Antalyada yaşıyorum böyle fırtına görmemiştim ayrıca geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Kumluca 'da 49 bin bin tarim arazisinden sadece 1000 dönumü zarar görmüş arkadaşlar. Seli, hortumu bahane edip fiyat artiran pazarcılarin , manavlarin zırvalarina inanmayin. Firsatcilara taviz vermeyin.

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
Antalyaya geçmiş olsun....

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve bsklt07
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Tarım arazileri zarar gören üretici de bir zahmet devletin kapısına dayansın ne de olsa devlet böyle kara günler için var bunun için örgütlenmiş bir organizasyon yoksa halkı cefa çekerken kendisi sefa sürmek için değil.

20 yıl önceki Antalya geldi aklıma bugün, dedim eski günlere geri döndük, ne cam ne çerçeve kalırdı o zamanlarda da. Doğa bu, insanoğlunun kibrine, küstahlığına birebir! Az haddimizi bilsek daha kolay olabilir bazı şeyler de işte ne yaparsın, çiğ süt emmek bahane yoksa!

geçmiş olsun herkese,bunlar hep küresel ısınma işte.betona boğduk şehirleri şimdide doğa bizden intikamını ağır ağır alıyor.

Geri