Scudo Sports

Antalya'da her sabah karşılaştığım pembe rüzgarlıklı güzel insan burada mısın?

adimlar

Üye
Tepki
31
İsim
Öykü
Bisiklet
Merida
Merhaba,
Antalya'da her sabah Türkay Otel kavşağından Aspendos Bulvarı arasında (Koç-taş civarına kadar) karşılaştığım o güzel insan buradaysan bana ses et lütfen :)
Sabah işe giderken kadın dayanışmasına ihtiyaç duyabilirim ;)

Scudo
doğal olarak yüzyüze konuşmak yerine buradan seslenince ben de konuyu açanın erkek olduğunu düşündüm.

Benim güzergah da kısmen orada, ne güzel her yıl artıyor commuter arkadaşlar.

başlıkta "güzel insan" detayını kaçırmışım kusura bakmayın arkadaşlar.
Bisiklet kullanan, hayatını onunla paylaşan insanlar benim için "güzel" diye kullanmıştım o ifadeyi.
Gerçi cümlenin sonunda da "kadın dayanışmasına ihtiyaç duyabilirim" ifadesini kullanmıştım ama gözden kaçmış herhalde?
Neyse sorun ortadan kalktığına göre soruma döneyim ben.
Tanıyan var mı ya da kendisi burada mı?
teşekkürler.

@adimlar Buralarda olmayabilir. Yolunu keselim derim bir sabah? Saatler uysa denk geliriz de... Biz 7.15'te çıksak o 8 gibi falan geçiyor Atatürk Bulvarı'ndan. Duraktan da önüne atlamak olmaz. Kaptırıp gidiyor hatun. Bir de senin için geç onun yolculuk zamanı. Ben eşlik etsem? Kadın-erkek dayanışmasına döndürsek işi? :)

• Beğen
Tepkiler: adimlar
@apeironur doğru diyorsun burada değil sanırım. Evet bizim çıkış saatimiz daha erken. Neyse biz kadın-erkek dayanışmasına döndürelim işi ;)

• Beğen
Tepkiler: apeironur
@apeironur Namı diğer Onur Tekşen ve @adimlar Bizi karşılamak isterseniz 10 Mayıs akşamı toros dağlarına doğru bakın, korkuteli tarafından yokuş aşağı yaldır yaldır 2 deli :krsn: geliyor olacağız. Gerçi büyük bir ihtimal geldiğimizde 10 dakikalık enerjimiz kalmış olacak.:eek:

@Osman Kıtay 10 Mayıs akşamı Toros'lardan yaldır yaldır indikten sonra kalan 10 dakikalık enerjiyi taze sıkılmış meyve suyuyla yerine koymak isterseniz eğer biz buradayız :)
@apeironur hadi iyisin kaptın 2 tur fujiyi;)

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Turu geniş almasında :) Tarih yaklaşınca sizi bilgilendiririm. Stravadan da takip edebilirsiniz. Umarım karşılaşma şansımız olur.

@Osman Kıtay takip ederiz biz, bir şekilde karşılaşırız. Şimdiden rüzgarınız arkanızda olsun :)

yahu erkek ya da kadın size ne? Takıldığınız nokta neden bu ki anlamıyorum.

@Osman Kıtay İstanbul-Antalya mı rotanın gövdesi? Yerel küçük çaplı bir warmshover hizmeti sunabiliriz. Dönüşü yine bisikletle mi yapacaksınız yoksa paketleyip göndermece mi?

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@apeironur Rotamız, Bodrum-Fethiye-Antalya-Gazipaşa-Mersin-Tarsus-Konya-Eskişehir-Bilecik-İzmit-İstanbul
Nazik teklifiniz için teşekkürler. Ancak Antalya da kaldığımız takdirde çok eski ve kadim bir dostumda kalacağıma söz verdim. Daha detaylı görüşmek için Haziran sonu bu sefer ailemle antalyada olacağım. Bir yerlerde oturup sohbet edebiliriz.
Tur detaylarımız aşağıda linktedir.
Trans Anatolian Tour - BisikletForum

Çöpçatan bölümü mü oldu burası acaba ?

• Beğen
Tepkiler: BeyazKin
Geri