Scudo Sports

Antalya'da Dahon ve Tern hakkında.

Tepki
0
Herkese selamlar. Katlanır bisiklet camiasına katılmak üzereyim, ancak Antalya'da Dahon veya Tern'i görebileceğim bir yer bulamadım. Kullanan birileri varsa ve buluşup bilgi verme ve inceleme fırsatı verebilirseniz memnun olurum.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Scudo
@Yalçın Sonat

Yalçın bey umarım istediğin şekilde en uygun bisikleti bulursunuz. Muhakkak yardımcı olacak bilgi sahibi kişiler vardır.

Ben ise farklı bir konuda mesaj yazacağım. Mesajınızdan belli oluyor Türkçe'mizi doğru kullanma gayretiniz. Bu doğrultuda "herkeze" kelimesini "herkese" şeklinde değiştirmenizin daha doğru olacağı düşüncesindeyim. Umarım saygısızlık olarak algılamazsınız. İyi forumlar diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: perizag
bike house olması lazım dükkanın ismi. Konyaaltında barbaros parkının yukarısında olması lazım. ben orada bakmıştım yeni modeller gelmeden önce..

• Beğen
Tepkiler: bakata
bike house ta mevcut. yeni siparişler verildi sanırım numarasını vereyım sahibinin

0536 460 54 68
gökhan çğdem

• Beğen
Tepkiler: bakata
@Yalçın Sonat

sahibinden'de aratma yapmayı düşündünüz mü? Genelde oraya ilan verirler.

Çok teşekkür ediyorum. Yarın bike house yolu gözüktü bana.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Yalçın Sonat

Ben sınavlarım için Antalya'dayım. Dahon vitesse d8 model bisikletim var. Fakat sınav yoğunluğundan dolayı boş vaktim hiç yok. Eğer birgün boş vakit yakalayabilirsem, yardımcı olabilirim size.

@Yalçın Sonat

Hayırlı olsun şimdiden :)

Ülkemizde artık Tern satılmıyor diye biliyorum ??

Geri