Scudo Sports

antalyada dağ bisikleti ile turlamak için arkadaş aranıyor!!

Scudo
Yarın sabah nerede buluşuyoruz. Doyran tarafına gideceksek eğer uncalı mezarlığının orada buluşabiliriz. Ben Kepez Belediyesinin orada oturuyorum

@otekcan

çakırlar- doyran güzele benziyor. ilk turu oraya atalım gerisi gelir zaten :) saati rotayı tam olarak sen belirle istersen.pek bilmiyorum ben çünkü. ben de etilerde oturuyorum . bahsettiğim 2 arkadaş da gelecek. ona göre haber veririm ben.

@otekcan

buluşma yerini kepez belediyesi yapalım bana da yakın hem. saat kaç uygun olur, yolun ne kadar sürdüğünden bilgim olmadığı için saati de sen belirlemen daha uygun olur diye düşünüyorum. Yol haritası belli mi peki. mapmyride.com dan güzergah çıkartabilirsin. kahvaltıyı çakırlarda mı yapalım :) yoksa BİM' den (Bisikletçilerin İkmal Merkezi) birşeyler mi alırız ? :)

Antalyadaki bisiklet severlere duyrulur. 1 Aralık Pazar günü sabah 09:30 da 5m migros otoparkında buluştuktan sonra ÇAKIRLAR-DOYRAN BARAJI-DOYRAN güzergahı yapılacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar belirtilen yer ve saatte bulunması gerekmektedir.

özel mesajla telefon numaranızı bildirirseniz iletişim için kolaylık olur...

Ben de faaliyetlere katılmak istiyorum ama facebook kullanmadan sanırım bu işler zor:)

Geri