Scudo Sports

Antalya YeŞİlvadİ Çakirlar Pazar Yerİ Konyaalti

Fotolar için çok sağol ertan...Ersin işlerden vakit bulursa bizdeki fotoları da koyar umarım...bu arada, o kafamla oynayan velet(akif) süper ya :) bir ara akif tüm arkadaşlarını geride bırakıp uzun süre bizlere eşlik de etti zvarovski' siyle:)
...
Uzun zaman sonra tekrardan güzel bi havada sizlerle birlikte pedal çevirmek çok zevkliydi..Umarım haftaya da böyle olur ve güzel parkurlarda beraber pedal basarız....Şu Ersin in aklına uyup mesela Saklıkent te çıkarız:)...inebilir miyiz bak onu bilemem...

Scudo
@ufuks

dostum ayıp ettin.ama saklıkent için havlar biraz soğumadı mı? uzun yol yapabiliriz ama o garanti.herkesin ayağının altı kaşınıyor.:D

ersinde inşallah çabuk resimleri atar.arşivimizi sağlamlaştıralım.manyak olur.haftaya kadar bi program ayarlarız.görüşmek üzere.

resimlerinizde çocukların hiçbirini göstermemişsiniz hep kendinizi çekmişsiniz ama yinede güzel çıkmışsınız. by

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
süper bir gezi yapmışsınız arkadaşlar, fotoğraflar ve mekanlar çok güzel. üşenmeyip bol bol resim eklemişsiniz, emeğinize sağlık..

• Beğen
@nurhak

ender bey, çocukların resimlerini ,söz verdiği için ayrı yayınladı.

ayrıca biz gençlerden yolun bir kısmından sonra ayrıldık.o yüzden gençlerin fazla resimi yoktur.bol pedallı günler dilerim.

@selahattin

siz okulunuzu ihmal etmeyin.askerde olmazsam olabilir.ama ender abiniz burada onunlada çıkabilirsiniz.sağol.

en kısa zamanda kask edinmeniz dileğimle.

yine resimlere bakınca kahroldum kaç haftadır katılamıyorum sizlere.harika bi gezi olmuş .resimler için teşekkürler...hoşçakalın

• Beğen
@yetkin

ah dostum ya .eksik kadro oldu mu olmuyo olmuyo olmuyo..artık gel kopalım hep braber.özledik.

seni.bir hafta biri bir hafta biri.eksik olmuyor.herkes birarada olsun yawwwwwwww:D :D :D :D :D

Geri