Scudo Sports

Antalya - Konyaaltı haftasonu sabahları 52 km'lik tur arkadaşları

Abdullah ozturk

Daimi Üye
Tepki
524
Bisiklet
Ghost
Merhabalar arkadaşlar.

Malum havalar ısınmaya başladı :). Geçen yıl haftasonları severek gittim 52 km'lik Konyaaltı - Termessos (kavşaktan dönüş) parkuruna tekrar başlayacağım.
  • Uncalı Caddesindeki Meltem Balık Evi önünden sabah 07:00 gibi başlayıp , gidiş dönüş yaklaşık 2 saat sürmektedir.
  • MTB kullandığım için ortalamam 25 km/saat civarında oluyor (yaşım 36). Konsiyon tutmak amaçlı - fazla zorlamadan:)
  • Erken saat sebebiyle trafik gayet sakin oluyor (stresssiz)
  • Haftasonunu kaybetmek istemeyen (işinden gücünden ailesinden dolayı ) bununla birlikte bisikletten de kopmak istemeyen. Yaza göbeksiz girmek isteyen :)
  • Yağmur ve özel durumlar haricinde cumartesi -pazar sabahları yapmayı planladığım
Konyaaltı civarından katılmak isteyen arkadaşlar olursa , özelden mesaj yazabilir, saat ve rota üzerine tekrar konuşbiliriz. Syg

termessos26km.JPG

Scudo
Pazar gunu olursa Allah'in izniyle ben de gelmek isterim acaba saat kac gibi yola cikariz ve nerede bulusabiliriz
Isim cikmaz ise gelmeyi dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
Konyaaltı-Uncalı Banio yapı marketten 07.00 da .

Hangi gün ben gelebilirim yol bisikleti ile fark etmez bana yaş sorun olmaz herhalde

Vardiyalı sistemle çalışıyorum. Sürekli katılamam ancak bu pazar gelirim.

maşallah arkadaşlar. bu arada yine pazar günleri bizede katılmak isteyen olursa yol bisikletiyle ilk buluşma 9:30 da ışıklar köşesinde bombty cafe önünde oluyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
@sürma teşekkürler.. aile, iş,çoluk-çocuk gibi nedenlerden dolayı sizin belirttiğiniz başlangıç saatinde biz çoktan evde olmak zorundayız bir taraftandan da bisikletten kopmak istemiyoruz. Onun için erken yol alıp ,erken bitiriyoruz. Umarım ilerde beraber pedallarız. Syg

• Beğen
Tepkiler: sürma
Evet. Beklerim. Dün yaptığımız cidden yormuş, şimdi uyanınca ağrılardan hissediyorum :) .bugün Belki biraz daha kisa bir tur yaparım .

Merhabalar,
Bugünkü tek kişilik turum 33 km ve 1 saat 45 dk sürdü. Haftaya gelecek olan, erkenciler varsa 07.00 da beklerim:)
GOPR0916_1520755581388_high.JPG

GOPR0951_1520755975795_high.JPG

GOPR0943_1520755684379_high.JPG

Merhabalar,
Evet yarın sabah yine saat 07:00 de Banio Yapı Market Önünde olacağım.Görüşmek üzere.
Syg.

Bugün de tek kişilik turu tamamladım. Hava çok güzeldi. Baharı kaçırmadan bolca pedallamak lazım :):):)
IMG_20180317_120751_189.jpg

Pazar sabah var mı peki hocam?

Bi aksilik olmazsa evet yarın da çıkacağım. Biraz kısa tutacağım bu sefer. Syg

Sabah evden çıkarken farkettiğim kırık telim yüzünden bugün çıkamıyorum
20180318_065923.jpg

Selamlar..
Hem güneşin erken doğuşundan faydalanmak, hem de biraz daha fazla km sürebilmek için; başlangıç saatimi 07.00 den 06.30 da güncelledim. Tahmini dönüş saatim 09.30.. 3 saat orta tempo sürüş (25 km/saat ort.).. katılmak isteyenleri Uncalı Banio önüne beklerim.
Syg

Geri